Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Patzaichin nu mai este antrenorul echipei naţionale de kaiac-canoe: Mi s-a cam scârbit

Patzaichin nu mai este antrenorul echipei naţionale de kaiac-canoe: Mi s-a cam scârbit

Patzaichin nu mai este antrenorul echipei naţionale de kaiac-canoe: Mi s-a cam scârbit
Sursa foto: Ivan Patzaichi
11 Sep 2009   •   14:54

O legendă a sportului românesc renunţă la a mai pregăti campionii. Antrenorul Ivan Patzaichin a declarat că a renunţat la funcţia de la lotul naţional de kaiac-canoe. El susţine că a simţit că nu mai este dorit de conducerea federaţiei.
"Acum trei zile trebuia să-mi depun candidatura pentru un nou mandat, dar nu am mai făcut-o şi din acel moment nu am mai fost antrenorul lotului naţional de kaiac-canoe. Mi s-a cam scârbit, mai ales că oameni apropiaţi mie mi-au întors spatele, cred că asta m-a durut cel mai mult.
Ultima ofertă de antrena a fost din partea Serbiei, o ţară cu potenţial în ceea ce priveşte kaiacul, dar în ultimul timp am neglijat familia, prietenii, iar acum vreau să recuperez momentele acestea", a spus Ivan Patzaichin.
Acesta arăta că se dorea înlăturarea lui încă din anul 2000, anterior Olimpiadei de la Sidney 2000, ?atunci când nu am mai fost antrenorul principal al lotului, ci am fost tot timpul mutat prin tot felul de sisteme şi forme de pregătire care să nu-mi ştirbească autoritatea faţă de sportivi.
Am câştigat peste 150 de medalii cât am fost antrenor, dar probabil lucrul acesta nu valorează pentru unii care încearcă să-şi facă loc cu ajutorul coatelor în Federaţie şi în sportul românesc. Pentru ei contează mai mult să denigreze o valoare".
"Îmi ajung nouă ani de când am luptat, am încercat să fac tot posibilul pentru a fi cât mai bine sportivilor. Mă bucură lucrul acesta, că nu am fost contestat de sportivi", a mai spus Patzaichin.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ivan Patzaichin
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close