Antena 3 CNN Sport Alte sporturi România, în grupă cu Rusia, Germania şi Spania, la Campionatul European Under-17 de handbal feminin

România, în grupă cu Rusia, Germania şi Spania, la Campionatul European Under-17 de handbal feminin

România, în grupă cu Rusia, Germania şi Spania, la Campionatul European Under-17 de handbal feminin
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Apr 2015   •   12:33

Selecţionata de handbal junioare a României a fost repartizată în Grupa B, alături de Rusia, Germania şi Spania, la Campionatul European Under-17 din Macedonia, potrivit tragerii la sorţi efectuate, miercuri, la Skopje, scrie Agerpres.

Din Grupa A fac parte Suedia, Slovenia, Macedonia şi Cehia, în Grupa C au fost repartizate Portugalia, Croaţia, Franţa şu Olanda, în timp ce Grupa D cuprinde echipele Danemarcei, Norvegiei, Ungariei şi Slovaciei.

Turneul final va fi găzduit de arenele ''Jane Sandanski'' şi ''Boris Trajkovski'', din Skopje, în perioada 13-23 august 2015.

România a făcut parte din urna a doua valorică la tragerea la sorţi, alături de Slovenia, Norvegia şi Croaţia.

La ediţia precedentă a competiţiei a ieşit învingătoare echipa Suediei, urmată în clasamentul final de Rusia şi Danemarca, iar România s-a clasat pe locul al șaselea.

În actuala campanie de calificare, tricolorele antrenate de Mariana Târcă au învins în grupa preliminară de la Turda echipele Finlandei (30-22) și Turciei (37-21).

 

×
Subiecte în articol: handbal feminin
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close