Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Şocul Bute - Andrade i-a aprins pe mexicani: "Să îi facem rău românului, să-l pulverizăm!"

Şocul Bute - Andrade i-a aprins pe mexicani: "Să îi facem rău românului, să-l pulverizăm!"

Şocul Bute - Andrade i-a aprins pe mexicani: "Să îi facem rău românului, să-l pulverizăm!"
Sursa foto: lucian bute
25 Noi 2009   •   17:45

Meciul anului pentru campionul român la categoria supermijlocie, Lucian Bute, se apropie cu paşi repezi. Gălăţeanul îl întâlneşte duminică dimineaţă la Quebec pe mexicanul Librado Andrade şi promite că va arăta o nouă faţă, pentru a nu mai lăsa nici o urmă de îndoială în jurul centurii pe care o deţine. Andrade şi antrenorul său, însă, i-au pus gând rău românului. Bute este, chiar, ameninţat că va fi pulverizat.
Doar câteva zile au mai rămas până la ceea ce este, probabil, cel mai greu meci din cariera lui Lucian Bute. Pugilistul român îl va întâlni pe singurul adversar care l-a pus la podea, şi trebuie să dovedească, fără echivoc, că îi este superior mexicanului. Marţi a avut loc antrenamentul cu public, la Quebec, iar cei doi boxeri s-au afişat în faţa a aproximativ 1.000 de fani.
"Pugilistul român a transpirat abundent şi a lovit cu putere mănuşile antrenorului său, Stephane Larouche, în timp ce Librado Andrade s-a limitat la a efectua doar câteva exerciţii uşoare", anunţă site-ul rds.ca..
După antrenament, a venit şi vremea declaraţiilor, unele pline de promisiuni din ambele părţi.
"Ştiu că toată lumea aşteaptă această luptă, şi eu la fel, deoarece vreau să rezolv această afacere cu Andrade. Sâmbătă seară, toată lumea va spune că a văzut un nou Lucian Bute" a declarat Bute potrivit sursei citate.
"Lucian este un pugilist bun, dar am demonstrat deja la ce ne putem aştepta. El are mai multe de demonstrat decât mine", a i-a răspuns mexicanul Andrade.
Cea mai dură declaraţie, de departe a fost cea a antrenorului lui Librado Andrade, Howard Grant, care şi-a îndemnat elevul să îi desfiinţeze pe român, cerându-i să îi facă, pur şi simplu, praf:
"La primul meci, Librado i-a arătat prea mult respect campionului. Nu vorbim despre o competiţie de patinaj artisitic aici, este un meci de box. Nu vreau numai un KO, vreau ca Librado să-i facă rău, să-l pedepsească, să-l bată până îl lasă lat, să-l pulverizeze", a şocat Grant.
Lucian Bute este, până acum, neînvins în cariera de profesionist, cu 24 de victorii, dintre care 19 prin KO.
Partida Lucian Bute - Librado Andrade se va disputa în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, de la ora 5:00, la Quebec, şi va fi transmisă în direct de TVR 1.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute Quebec
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close