Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Tyson Fury: „Am băut, de luni până sâmbătă, şi am luat foarte multă cocaină. Nu puteam face faţă depresiei”

Tyson Fury: „Am băut, de luni până sâmbătă, şi am luat foarte multă cocaină. Nu puteam face faţă depresiei”

Tyson Fury: „Am băut, de luni până sâmbătă, şi am luat foarte multă cocaină. Nu puteam face faţă depresiei”
de S.T.    |    05 Oct 2016   •   09:57

Boxerul britanic Tyson Fury, campionul mondial en titre la categoria grea, a apelat la alcool şi cocaină pentru a face faţă depresiei cu care se confruntă, după cum a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

„Am băut, de luni până vineri, până sâmbătă, şi am luat cocaină. Nu puteam face faţă (depresiei) şi singurul lucru care mă ajuta era să mă îmbăt criţă”, a afirmat pugilistul.

„Am luat multă cocaină, foarte multă. De ce să nu consum cocaină? Este viaţa mea, nu-i aşa? Pot face ceea ce vreau... Şi nu este o substanţă care îmbunătăţeşte performanţele sportive. Nu am luat niciodată alte substanţe, niciodată în viaţa mea. Am început să iau cocaină în ultimele câteva luni”, a adăugat deţinătorul centurilor cu diamante ale versiunilor WBA şi WBO.

Tyson Fury, în vârstă de 28 ani, a mai precizat că a renunţat la consumul de droguri începând cu data de 1 octombrie. Reprezentanţii pugilistului, contactaţi de agenţia Reuters, nu au dorit să facă pentru moment niciun comentariu.

Britanicul anunţase la sfârşitul lunii septembrie că renunţă la meciul revanşă cu ucraineanul Vladimir Kliciko, prevăzut pe 29 octombrie la Manchester, pentru că „din punct de vedere medical este inapt să lupte”, din cauza unei accidentări la o gleznă.

Săptămâna trecută, ESPN dezvăluia că Fury a fost depistat pozitiv la cocaină, însă nu riscă să fie suspendat, testul la care a fost supus fiind în afara competiţiei, dar există posibilitatea să-i fie retrase titlurile de campion mondial dacă nu şi le va putea apăra.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: boxer alcool cocaina droguri box
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close