Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Un comentator radio îndeamnă şoferii să dea cu maşinile peste ciclişti. Lance Armstrong: E un idiot

Un comentator radio îndeamnă şoferii să dea cu maşinile peste ciclişti. Lance Armstrong: E un idiot

Un comentator radio îndeamnă şoferii să dea cu maşinile peste ciclişti. Lance Armstrong: E un idiot
18 Mar 2010   •   17:08


Septuplul campion al Turului Franţei, Lance Armstrong, l-a atacat dur pe un comentator american, care a susţinut în direct la radio că şoferii "motorizaţi" ar trebuie să îi lovească pe ciclişti în trafic. Armstrong l-a catalogat pe Tony Kornheiser de la ESPN ca fiind un "idiot desăvârşit", adăugând că declaraţiile lui sunt "dezgustătoare, ignorante şi stupide".

Kornheiser, care a revenit recent în radio după ce a fost suspendat pentru că a criticat o colegă de muncă pentru că se îmbrăca prea tinereşte, s-a dezlănţuit împotriva cicliştilor în momentul în care a început să vorbească despre noua pistă de pe străzile din Washington. "Ultima oară când m-am uitat, drumurile erau construite pentru automobile. Vom fi dominaţi de sute de mii de biciclişti de parcă suntem la Beijing aici", a spus Kornheiser.

Prezentatorul s-a luat de asemenea şi de ţinuta cicliştilor, pentru ca apoi să facă un apel la şoferi să dea peste rutieri în trafic. "Toţi se îmbracă ... Dumnezeul meu... cu sticluţe mici de apă în spate şi cu acele căşti stupide şi pantaloni lucioşi. Sunt la fel de dezgustători ca acei oameni care în mijlocul unei furtuni de zăpadă ies cu schiurile prin cartier. Daţi peste ei. Să folosească trotuarul. Eu nu mă urc cu maşina pe trotuar, pentru că pot înţelege că nu este pentru maşini. De ce cred oamenii ăştia că drumurile au fost construite pentru biciclete? Te îndeamnă să dai peste ei", a mai declarat Kornheiser.

Armstrong a reacţionat furios pe pagina personală de Twitter, îndemnându-i pe cei care îl urmăresc să le scrie celor de la ESPN şi să facă reclamaţie. "Dezgustător, ignorant, stupid. Ce idiot desăvârşit. Mare greşeală, Tony", a spus Armstrong.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lance Armstrong
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close