Vedeta CM de tenis de masă pentru veterani este o australiancă în vârstă de 100 de ani (VIDEO)

08 Iun 2010   •   22:56
Vedeta CM de tenis de masă pentru veterani este o australiancă în vârstă de 100 de ani (VIDEO)

Australianca Dorothy De Low este vedeta Campionatelor Mondiale de tenis de masă pentru veterani, care au loc la Hohhot, în regiunea Mongolia Interioară din China. De Low a devenit participanta cea mai longevivă a competiţiei la cei 100 de ani pe care îi are.

Ea a fost şi cel mai vârstnic voluntar la Jocurile Olimpice de la Sydney 2000 şi practică tenisul de masă de la vârsta de 50 de ani, când a început să joace la un club local de recreere din Hurstville, Australia.

De Low participă la categoria de vârstă peste 84 de ani şi a înregistrat o victorie şi o înfrângere în prima zi a calificărilor. Dorothy a fost felicitată de mulţi oameni şi este solicitată tot timpul pentru fotografii şi autografe. ''Mă simt ca o vedetă de cinema'', a spus Dorothy De Low, care a participat pentru prima oară la Mondialele de veterani în 1990, informează Agerpres.

La cea de-a 15-a ediţie a Mondialelor de tenis de masă pentru veterani s-au înscris 2.076 de jucători din 51 de ţări şi regiuni, 1.243 de sportivi fiind străini, 753 chinezi, 33 din Hong Kong şi 47 din Taiwan. De asemenea, împreună cu sportivii au venit şi peste 350 de însoţitori.Antena3.ro

Parteneri
x close