Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Ward despre Bute: De ce l-aş înfrunta? Încă nu merită şansa de a boxa cu mine

Ward despre Bute: De ce l-aş înfrunta? Încă nu merită şansa de a boxa cu mine

Ward despre Bute: De ce l-aş înfrunta? Încă nu merită şansa de a boxa cu mine
Sursa foto: Foto: livefight.com
18 Dec 2011   •   18:20

După câştigarea turneului Super Six, pugilistul Andre Ward a declarat că românul Lucian Bute încă nu merită şansa de a boxa cu el, trebuind să înfrunte un boxer de "nivel A" înainte de a-i propune o confruntare, informează canoe.ca.
   
"Nu vreau să fiu lipsit de respect faţă de Bute, dar el s-a relaxat şi a aşteptat înfruntând boxeri de nivel B şi C, în timp ce eu mă luptam cu greii în Super Six. De ce l-aş înfrunta? Ar fi un meci bun pentru Carl Froch, pentru că ştiu că nu îi place de Lucian.... sau cu Andre Dirrell. Părerea mea este că el trebuie să aibă o victorie în faţa unui pugilist de nivel A înainte de a mă invita. El încă nu merită această şansă şi aceşti bani. Oricum, având în vedere ce am câştigat, merit să îmi aleg următorul meci la valoarea financiară dorită de mine", a spus Ward.
   
Potrivit aceleaşi publicaţii, apropiaţii lui Ward ar vorbi despre o posibilă confruntare cu danezul Mikkel Kessler.
   
Pugilistul Lucian Bute a declarat, duminică, după finala Super Six, că este dispus să lupte cu Andre Ward în New York şi că este dispus să îl confrunte pe acesta chiar şi la el acasă, în Oakland. "Aş putea boxa cu Ward la New York, oraşul New York este o opţiune. Sunt gata şi să merg la el acasă (în Oakland)", a spus Bute.
   
Americanul Andre Ward a unificat titlurile WBA şi WBC la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe britanicul Carl Froch, sâmbătă, la Atlantic City, în finala Turneului Super-Six. Ward a câştigat în urma deciziei unanime a arbitrilor-judecători: 118-110, 115-113 şi 115-113.
Americanul rămâne neînvins după 25 de meciuri, iar britanicul a înregistrat a doua înfrângere în 30 de meciuri.
   
Lucian Bute l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, în 6 noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec. Bute, în vârstă de 31 de ani, are 30 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nicio înfrângere.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute Carl Froch New York Quebec
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close