Antena 3 CNN Sport Atac violent la selecționerul Daum: A făcut spume la gură ca un șef de lagăr nazist

Atac violent la selecționerul Daum: A făcut spume la gură ca un șef de lagăr nazist

Atac violent la selecționerul Daum: A făcut spume la gură ca un șef de lagăr nazist
29 Aug 2017   •   17:07

Editorialistul Gazetei Sporturilor Cristian Geambașu reacționează violent la scena în care selecționerul Christoph Daum s-a enervat când un reporter Gsp i-a oferit cadou o undiță de pescuit. Daum spusese despre Gazetă că e un ziar bun de împachetat pește.

"Simţul umorului nu se comandă, îl ai sau nu îl ai. Christoph Daum a arătat că nu îl are. Sau posedă o versiune germană. Iritat peste măsură de o glumă infinit mai reuşită decât mitocănia lui cu ziarul care serveşte la ambalat peştele, neamţul a mai picat un examen. Acela al spontaneităţii. 

Şi a rostit cuvântul circ. Periculos cuvânt, profund concept. Vezi universul tragi-comic al circului în filmele lui Fellini, care nu l-a avut totuşi operator pe fiul lui Christoph. Periculoasă afirmaţie pentru cineva care s-a costumat şi s-a machiat în clovn ori care a conferenţiat despre arta de a trăi alături de guru Ravi Shankar. Dar este dreptul lui Daum de a avea o părere proastă despre felul în care ne facem noi meseria. Deşi, după ce a făcut spume la gură ca un şef de lagăr de la Dachau, a mai îndulcit tonul, anunţându-ne că nutreşte un respect deosebit pentru majoritatea celor de la Gazetă, minus cei doi reporteri speciali care îl agasează cu întrebări despre neselecţionarea lui Alibec şi a lui Dragoş Grigore. Ultimul accidentat până de curând", scrie Geambașu. 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close