Antena 3 CNN Sport Antrenorul Islandei primește bere pentru tot anul dacă bate la Skopje, iar România merge la baraj

Antrenorul Islandei primește bere pentru tot anul dacă bate la Skopje, iar România merge la baraj

O metodă inedită de a crește șansele ca România să nu fie doar spectatoare la Campionatul Mondial de Fotbal a fost pusă în aplicare de sponsorul oficial al echipei naționale.

Antrenorul Islandei primește bere pentru tot anul dacă bate la Skopje, iar România merge la baraj
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2021   •   11:41

Astfel, cu doar o zi înainte de meciul dintre Macedonia de Nord și Islanda, un panou publicitar amplasat chiar lângă stadionul din Skopje anunță în limba islandeză:

"Dragă Arnar Vidarsson, berea e pregătită!"

Potrivit Jurnalul, mesajul, conceput și instalat la inițiativa Timișoreana, sponsorul oficial al naționalei României de fotbal, este adresat antrenorului Islandei, după ce acesta a declarat:

"Obținem un rezultat bun în Macedonia, mă întorc și îmi cumpărați o bere".

O zi mai târziu, trei panouri în care sunt anunțați că berea e pregătită au fost plasate pe traseul jucătorilor islandezi, pe drumul de la hotelul la care au fost cazați și până la stadionul din Skopje.

Chiar dacă totul a început ca o glumă, sponsorul naționalei îi promite antrenorului islandez nu doar o bere simbolică, ci bere pentru tot anul, așa cum merită sărbătorită o calificare mult așteptată.

Meciul Macedonia de Nord - Islanda, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale, se dispută duminică, de la ora 19:00. Partida are loc la aceeași oră cu meciul României din Liechtenstein și îi poate duce pe tricolori la baraj.

×
Parteneri
Avertizare meteo | Frig şi ploi în următoarele săptămâni, în România
x close