Antena 3 CNN Sport CFR Cluj este campioana României | Clujenii au câştigat al cincilea titlu consecutiv

CFR Cluj este campioana României | Clujenii au câştigat al cincilea titlu consecutiv

CFR Cluj a devenit campioana Ligii 1 la fotbal masculin, cu o etapă înainte de finalul sezonului, după ce a învins în această seară pe Universitatea Craiova, cu 2-1.

CFR Cluj este campioana României | Clujenii au câştigat al cincilea titlu consecutiv
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Flaviu Buboi
de Alin Tarnovschi    |    16 Mai 2022   •   00:02

Ardelenii au devenit campioni, după ce cu o zi înainte FCSB a remizat cu FC Voluntari și a ratat șansa de a lupta cu trofeul pe masă.

CFR Cluj scrie istorie în fotbalul românesc, după ce a devenit campioana României a cincea oară consecutiv, performanță unică în ultimele două decenii de fotbal românesc.

Clujenii au început bine meciul de duminică cu oltenii, deschizând scorul în minutul 3, prin Boateng, care a fructificat pasa în fața porții venită de la Debeljuh.

Același Debeljuh a majorat scorul la 2-0, după pauză, în minutul 56. Peste doar 5 minute, oltenii au redus din diferență prin Mateiu (2-1, min. 61).

Ardelenii s-au limitat în ultima jumătate de oră la conservarea scorului și implict asigurarea titlului de campioană pentru a 5-a oară consecutiv, notează Mediafax.

Dan Petrescu a făcut o serie de schimbări defensive și clujenii au făcut ceea ce au știut cel mai bine, devenind campioni cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Medaliile și trofeul de campioană au fost înmânate duminică seara pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în fața fanilor clujeni.

×
Subiecte în articol: CFR Cluj fotbal Liga 1
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close