Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Fabregas poate rata Cupa Mondială. Căpitanul lui Arsenal are peroneul fisurat

Fabregas poate rata Cupa Mondială. Căpitanul lui Arsenal are peroneul fisurat

Fabregas poate rata Cupa Mondială. Căpitanul lui Arsenal are peroneul fisurat
Sursa foto: cesc fabregas
01 Apr 2010   •   17:47

Căpitanul lui Arsenal şi un jucător important în angrenajul campioanei europene Spania, Cesc Fabregas, s-a accidentat destul de grav în partida de miercuri cu Barcelona. Mijlocaşul catalan a fost lovit de Puyol în finalul meciului cu Barcelona, a putut să execute lovitura de pedeapsă dar, apoi, a fost cuprins de dureri puternice. Radiografia de joi a relevat că este vorba de o fisură a peroneului piciorului drept.
"După o radiografie făcută lui Cesc Fabregas, clubul poate să confirme că jucătorul a suferit o mică fisură în peroneul piciorului drept ca urmare a coliziunii cu fundaşul Barcelonei Carles Puyol în timpul meciului de miercuri. Ca urmare, Cesc va pierde restul campaniei în Premier League şi va pierde şase săptămâni. Toţi cei din club îi urează o recuperare uşoară şi rapidă", a transmis clubul de pe Emirates printr-un comunicat oficial.
Jucătorul era foarte speriat după jocul de miercuri şi ştia, în mare măsură, că accidentarea îl va face să piardă o perioadă îndelungată.
"Nu-mi e bine. Mă tem de ce-i mai rău, adică să am vreo fractură. Trebuie să aflăm răspunsul medicilor, dar sper să mai pot juca pentru Arsenal în sezonul acesta. Mă tem că nu voi primi veşti bune, dar încă sper", a declarat jucătorul în vârstă de 22 de ani pentru Eurosport.
Aceasta nu a fost singura lovitură pe care a primit-o Arsenal în meciul de Liga Campionilor cu Barcelona, francezul Williams Gallas suferind şi el o recidivă a unei accidentări la un muşchi al coapsei. El, totuşi, are şanse mari să poată juca pentru Franţa la Cupa Mondială din Africa de Sud.
"Cred că este sfârşitul sezonului pentru Gallas. Dar aici nu includ şi Cupa Mondială, cred că va fi refăcut până atunci", a declarat antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger.
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close