Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Miccoli: "Nu merg la Mondial pentru că antrenor este Marcello Lippi"

Miccoli: "Nu merg la Mondial pentru că antrenor este Marcello Lippi"

Miccoli: "Nu merg la Mondial pentru că antrenor este Marcello Lippi"
Sursa foto: Fabrizio Miccoli
21 Mar 2010   •   21:54

Căpitan şi marcator constant la Palermo, cu 10 goluri în acest sezon, Fabrizio Miccoli nu are nici o speranţă că va merge la Cupa Mondială cu naţionala Italiei şi dă vina pentru acest lucru pe selecţionerul Marcello Lippi. Selecţionerul îi convoacă pe jucătorii cu care are relaţii de prietenie, consideră Miccoli, lucru care îl face să renunţe la orice idee că ar putea merge în Africa de Sud la vară.
"Lippi alege cine merge la Naţională. Dacă Serse Cosmi ar fi fost antrenor, aş fi şi eu în lot cu siguranţă. Dar Cosmi este la Livorno. Dacă voi merge la Cupa Mondială? Clar nu. Vor merge jucătorii care au evoluat şi în preliminarii. Di Natale va merge pentru că are o relaţie specială cu Lippi, Totti va merge dacă vrea pentru că este în formă.", a declarat atacantul pentru goal.com.
Marcator în ultima etapă, împotriva lui Inter Milano, îl consideră pe Jose Mourinho un antrenor mult mai bun decât pe Lippi.
"Mourinho? Îmi place mult de el. Este cel mai bun şi rezultatele arată asta. Are motivele lui pentru care spune unele lucruri. A zis multe, dar foarte rar se înşală", a declarat fostul atacant al lui Juventus şi el Benficăi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala italiei CM2010 Palermo
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close