Antena 3 CNN Sport Dezvăluiri şocante din Premier League! Fost jucător de fotbal: "Am fost abuzat sexual timp de patru ani"

Dezvăluiri şocante din Premier League! Fost jucător de fotbal: "Am fost abuzat sexual timp de patru ani"

Dezvăluiri şocante din Premier League! Fost jucător de fotbal: "Am fost abuzat sexual timp de patru ani"
Sursa foto: Foto: Liverpool FC
23 Noi 2016   •   12:52

Dezvăluirile şocante din Premier League! Paul Stewart, fost jucător la Tottenham, Liverpool şi în naţionala Angliei, a dezvăluit pentru Mirror că a fost abuzat timp de patru ani, după fiecare şedinţă de pregătire, de antrenorul său de la juniori.

Sub ameninţarea că familia sa va avea de suferit, fotbalistul, ajuns acum la 52 de ani, a tăcut. Trauma suferită atunci l-a făcut să devină dependent de alcool şi droguri.

"Într-o zi eram în maşină şi a început să mă atingă. M-am temut foarte tare, nu ştiam ce să fac. Am încercat să le spun părinţilor, dar aveam numai 11 ani, nu am reuşit să le spun. După aceea au început abuzurile sexuale, mi-a zis că îmi va omorî mama, tatăl şi pe cei doi fraţi ai mei dacă suflu un cuvânt despre asta. La 11 ani, crezi când ţi se spune asta (...)Dacă nu jucam bine, mă ameninţa cu bătaia şi cu perversiuni sexuale. Era un monstru!", a mărturisit Stewart.

 

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close