Antena 3 CNN Sport Dramă în familia lui Lionel Messi. Fratele fotbalistului a fost condamnat pentru port ilegal de armă

Dramă în familia lui Lionel Messi. Fratele fotbalistului a fost condamnat pentru port ilegal de armă

Dramă în familia lui Lionel Messi. Fratele fotbalistului a fost condamnat pentru port ilegal de armă
17 Aug 2018   •   23:36

Matias Messi, fratele mai mare al fotbalistului argentinian Lionel Messi, a fost condamnat joi la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru port ilegal de armă de foc, a precizat o sursă judiciară preluată de AFP.

''Nu am putut stabili dacă posesia armei era în scopuri ilicite. A fost condamnat la o pedeapsă de doi ani şi jumătate cu suspendare. Şi-a luat angajamentul să nu mai comită noi delicte timp de patru ani'', a declarat procurorul Lucas Altare, cu ocazia unei conferinţe de presă.

La 30 noiembrie 2017, Matias Messi, copilul teribil al familiei, a fost reţinut după ce s-a salvat dintr-o ambarcaţiune care plutea în derivă pe un fluviu. Era în posesia unei arme de calibrul 380 şi nu a putut explica de ce se afla asupra sa.

Procesul a avut loc joi, la tribunalul din oraşul natal, Rosario, situat la circa 300 de km nord de Buenos Aires.

Fratele fotbalistului argentinian trebuie de acum înainte să anunţe poliţia dacă îşi schimbă domiciliul, să nu consume stupefiante şi să nu facă abuz de băuturi alcoolic. Va fi, de asemenea, supus la controale judiciare regulate.

În septembrie 2015, lui Mataas Messi i-a fost confiscată o altă armă, de calibrul 22, după ce a fost oprit în trafic. A fost condamnat la muncă în folosul comunităţii.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Lionel Messi arma
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close