Antena 3 CNN Sport Fotbal extern EURO 2016. Accidentare în lotul echipei naționale. Cât timp va fi indisponibil fotbalistul

EURO 2016. Accidentare în lotul echipei naționale. Cât timp va fi indisponibil fotbalistul

EURO 2016. Accidentare în lotul echipei naționale. Cât timp va fi indisponibil fotbalistul
Sursa foto: Foto: Alex Nicodim/GSP
07 Iun 2016   •   10:20

EURO 2016. Steliano Filip, jucătorul de 22 de ani al lui Dinamo a ieșit din antrenament cu dureri puternice la picior, iar cei din staff susțin că a suferit o entorsă.

EURO 2016. Jucătorul a fost dus imediat la spital pentru a i se face un RMN. Dacă accidentarea e foarte gravă, locul acestuia ar putea fi luat de Alin Toșca, fundașul Stelei care a pierdut la limită lotul de 23 selecționat de Iordănescu pentru EURO 2016.

EURO 2016. "Da, s-a accidentat. La antrenament, Filip a intrat într-o contră cu un coechipier și a suferit o entorsă la gleznă. A făcut o radiografie, nu este ceva deosebit de grav, dar o entorsă te ține pe margine. Rămâne în continuare în lot. Dacă va fi apt de joc nu pot să mă pronunț, pentru că entorsele sunt de trei grade" a spus Cornel Dinu.

EURO 2016. Surse din interiorul echipei naționale susțin că accidentarea lui Filip este una ușoară și nu se pune problema înlocuirii sale în lot. Filip are nevoie de două zile de pauză, după care va reintra la antrenamente.

EURO 2016. Astea nu sunt singurele probleme de la echipa națională. Anghel Iordănescu îi mai are în lot pe Denis Alibec și Florin Andone care au suferit câte o fractură la mână în meciurile amicale precedente și vor evolua cu o fașă specială. Vlad Chiricheș a avut și el ceva probleme, intrând abia astăzi, după 5 zile, în antrenamentele normale ale naționalei.

×
Subiecte în articol: euro2016
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close