Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mondial fără Cristiano Ronaldo sau Zlatan Ibrahimovic. Portugalia şi Suedia, adversare la baraj

Mondial fără Cristiano Ronaldo sau Zlatan Ibrahimovic. Portugalia şi Suedia, adversare la baraj

Mondial fără Cristiano Ronaldo sau Zlatan Ibrahimovic. Portugalia şi Suedia, adversare la baraj
de M.T.    |    21 Oct 2013   •   15:57

Unul dintre Cristiano Ronaldo şi Zlatan Ibrahimovic va lipsi de la Cupa Mondială din 2014, după ce tragerea la sorţi de luni, de la sediul FIFA, a decis ca naţionalele pe care le reprezintă, Portugalia, respectiv Suedia, să se întâlnească la baraj.

Cele două echipe au fost primele extrase din urna de la Zurich şi se vor afla faţă în faţă pe 15 şi 19 noiembrie, meciul tur urmând să aibă loc în Portugalia.

Pentru Ibrahimovic ratarea turneului final de anul viitor va fi a doua la rând, după ce suedezii nu au fost prezenţi nici la Cupa Mondială din Africa de Sud.

În schimb, lusitanii au devenit adevăraţi specialişti ai meciurilor de baraj, ultimele lor calificări la competiţiile importante venind după astfel de partide.

Un altă dublă interesantă va fi cea dintre Ucraina şi Franţa, naţionala pregătită de Didier Deschamps pornind totuşi favorită, mai ales că va avea avantajul terenului propriu în retur.

În schimb, în al patrulea meci de baraj, Croaţia are în mod clar prima şansă în faţa debutantei Islanda, nordicii fiind echipa gazdă în primul joc.

Citeşte şi: România va juca împotriva Greciei în barajul pentru Cupa Mondială 2014

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close