Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Senegal este prima echipă eliminată de la Cupa Africii

Senegal este prima echipă eliminată de la Cupa Africii

Senegal este prima echipă eliminată de la Cupa Africii
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    26 Ian 2012   •   13:54

Una dintre gazdele ediţiei din acest an a Cupei Africii, Guinea Ecuatorială, a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, învingând şi eliminând echipa Senegalului, cotată printre favorite la cucerirea trofeului.

Guinea Ecuatorială a învins dramatic cu 2-1 şi a obţinut a doua victorie din tot atâtea meciuri în grupa A, asigurându-şi totodată calificarea în sferturile de finală.

Gazdele au deschis scorul cu o jumătate de oră înainte de final, prin Randy, dar Moussa Sow a marcat în minutul 89 golul prin care senegalezii ar fi continuat să spere că vor merge mai departe.

Însă, al ultimul minut de prelungire, Kily a prins un şut senzaţional de la distanţă, aducând victoria echipei sale şi declanţând nebunia în tribune.

Am fost puţin norocoşi să înscriem în ultimele secunde ale meciului. Este fantastic pentru noi şi pentru fanii noştri. Suntem încrezători în viitorul nostru şi ne dorim să învingem Zambia pentru a încheia pe primul loc în grupă”, a declarat Juvenal Edjogo, căpitanul celor din Guinea Ecuatorială.

În celălalt meci al grupei, Zambia şi Libia au încheiat la egalitate, scor 2-2, iar zambienii au nevoie doar de un egal în ultima etapă pentru a fi siguri de locul lor în faza următoare a turneului.

Dubla lui Osman le-a permis libienilor să conducă de două ori, însă Zambia a revenit de fiecare dată, graţie golurilor marcate de Mayuka şi Katongo.


×
Subiecte în articol: cupa africii Senegal Libia
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close