Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra, Petrolul şi Rapid, primele echipe calificate în sferturile de finală ale Cupei României

Astra, Petrolul şi Rapid, primele echipe calificate în sferturile de finală ale Cupei României

Astra, Petrolul şi Rapid, primele echipe calificate în sferturile de finală ale Cupei României
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    31 Oct 2012   •   10:02

Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti sunt primele trei echipe care au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, în urma meciurilor desfăşurate marţi.

Ocupanta locului 3 în clasamentul Ligii I, Astra Giurgiu, nu a acuzat schimbarea lui Gigi Mulţescu şi s-a impus pe teren propriu cu scorul de 5-1 în faţa celor de la CS Turnu Severin.

Distefano a deschis scorul pentru gazde, dar vizitatorii au reuşit să egaleze prin Olah. Astra a rezolvat problema învingătoarei în repriza a doua, Seto, Budescu, de două ori, şi Yahaya înscriind în decurs de doar 11 minute.

O victorie clară a obţinut şi Rapid, care a trecut de Delta Tulcea cu scorul de 4-1 pe stadionul din Giuleşti.

Giuleştenii s-au desprins decisiv încă din primele 22 de minute, graţie a două autogoluri ale oaspeţilor, Mişelăricu şi Creţu învingându-şi propriul portar.

Până la pauză, gazdele şi-au mărit avantajul prin Goga, iar Delta a redus din diferenţă în urma penaltyului transformat de Florea. Rezultatul final a fost stabilit de Pancu în minutele de prelungire.

Cosmin Contra a debutat cu dreptul ca antrenor al Petrolului, ploieştenii reuşind să câştige pentru a doua oară în patru zile la Braşov. Prahovenii s-au impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Cristea şi Bokila.

Optimile de finală ale Cupei României vor continua miercuri, atunci când sunt programate alte trei partide, şi se vor încheia joi, cu alte două meciuri, printre care şi cel mai aşteptat duel, cel dintre Pandurii şi Dinamo.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close