Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Campioana en-titre, de nerecunoscut. Cu două eliminări, CFR Cluj pierde în faţa Rapidului, scor 0-2

Campioana en-titre, de nerecunoscut. Cu două eliminări, CFR Cluj pierde în faţa Rapidului, scor 0-2

Campioana en-titre, de nerecunoscut. Cu două eliminări, CFR Cluj pierde în faţa Rapidului, scor 0-2
Sursa foto: Foto: gsp.ro
10 Sep 2010   •   22:41

Echipa Rapid a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia CFR Cluj, într-un meci în care campioana României a evoluat în nouă jucători din minutul 64, după eliminările lui Emmanuel Kone şi Bastos.

Cu noile achiziţii Sforzini şi Costa aruncate în joc încă din primul minut, CFR a început repetiţia pentru debutul din Liga Campionilor, cu Basel.

Prima parte a stat sub semnul echilibrului, cele două formaţii împărţindu-şi ocaziile. Bastos are ocazia reprizei, dar şutul de la 40 de metri trece puţin peste poartă.

În minutul 35, Şumudică îl înlocuieşte pe un Răduţă insistent, dar ineficient, iar atacantul de 22 de ani părăseşte terenul cu ochii în lacrimi. Mutarea a fost inspirată. În locul lui Răduţă intră Cassio, care avea să fie omul decisiv al giuleştenilor.

Vine apoi minutul 41 şi se rupe echilibrul. Emmanuel Kone îşi pierde minţile şi îşi lasă echipa în 10 oameni, după două faulturi dure, comise într-un interval de două minute.

Repriza secundă a stat sub semnul eficacităţii pentru Rapid şi al nervozităţii excesive a CFR-ului. Mai întîi, scăpat din marcaj, Cassio reia cu capul din cîţiva metri şi deschide scorul la primul şut pe poartă al părţii a doua (min. 58). Cinci minute mai tîrziu, Bastos comite un fault inutil la Bornescu şi este şi el trimis la cabine.

Rapidistul Cassio stabileşte scorul final, după ce înscrie, în prelungirile meciului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close