Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cornel Dinu face dezvăluiri din culisele de la Dinamo. Borcea şi Tamaş, cel mai şifonaţi

Cornel Dinu face dezvăluiri din culisele de la Dinamo. Borcea şi Tamaş, cel mai şifonaţi

Cornel Dinu face dezvăluiri din culisele de la Dinamo. Borcea şi Tamaş, cel mai şifonaţi
Sursa foto: cornel dinu
05 Oct 2009   •   17:22

Puţină lume cunoaşte clubul Dinamo mai bine decât administratorul delegat Cornel Dinu. "Procurorul", dezamăgit de debarcarea antrenorului Dario Bonetti, a decis să dezvăluie două episoade care nu răsuflaseră încă în canalele media, şi care sunt dovezi ale comportamentului neprofesionist de la club. Preşedintele Cristi Borcea şi fostul căpitan Gabi Tamaş sunt cei care au avut de suferit în urma declaraţiilor date de Dinu.
Fostul jucător şi antrenor din Ştefan cel Mare consideră că nici un antrenor nu poate avea linişte totală la club, din moment ce întotdeauna se va găsi cineva care să facă presiuni pentru a fi folosit un jucător sau altul. Fostul interimar Cornel Ţălnar ştie cel mai bine care este părerea lui Cristi Borcea despre acest lucru:
"La Dinamo sunt mereu interese în legătură cu folosirea unui sau a altuia dintre jucători. Ţin minte că, după meciul câtigat în 2008 în faţa Stelei, am plecat la o cârciumă cu Niţu, cu Ţălnar, cu Tyson şi cu Tică Dănilescu să mâncăm ceva. La un moment dat, Borcea l-a sunat pe Ţălnar şi i-a spus: "Felicitări pentru victorie, îţi mulţumesc foarte mult, m-ai făcut fericit. Totuşi, nu pot să-ţi dau primă, pentru că nu ai folosit jucătorii pe care ţi i-am cerut" , de declarat Dinu la Digisport, nevenindu-i încă să creadă ce s-a întâmplat la penultimul meci al campionatului 2007-2008, cel câştigat de CFR Cluj.
Dinu a continuat dezvăluirile şi l-a luat în colimator şi pe Gabi Tamaş, pe care nu l-a interesat decât ce bani va primi echipa, fiind neinteresat de antrenorul Bergodi.
"Un alt episod care ilustrează lipsa de unitate de la Dinamo s-a petrecut la Săftica, înainte de meciul câştigat în Ghencea. Cristi Borcea a venit în cantonament şi i-a spus lui Bonetti să rămână în bucătărie, că el vrea să vorbească ceva cu jucătorii în sala de consiliu. A mers acolo şi l-a întrebat pe căpitan, pe Tamaş, ce primă vrea pentru echipă în cazul unui succes cu Steaua. Atunci, el a răspuns în numele colegilor: "Vrem două miliarde de lei, numai noi, fără antrenor". Atunci vă întreb, unde e unitatea la Dinamo?", a întrebat retoric Cornel Dinu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătorii obligă statul român să plătească tratamentele de cancer
x close