Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cupa României: Dinamo, calificată după a doua victorie în zece zile contra Rapidului, scor 4-2 (VIDEO)

Cupa României: Dinamo, calificată după a doua victorie în zece zile contra Rapidului, scor 4-2 (VIDEO)

Cupa României: Dinamo, calificată după a doua victorie în zece zile contra Rapidului, scor 4-2 (VIDEO)
15 Apr 2009   •   22:44

Dinamo a avansat în semifinalele Cupei României după ce a învins la Piteşti pe Rapid cu 4-2. Elevii lui Mircea Rednic au revenit după ce au fost conduşi în debutul partidei, reuşind să întoarcă soarta calificării prin autogolul lui Perjă, reuşita de excepţie a lui Boştină şi dubla lui Marius Niculae. Golul din ultimul minut al lui Joao Paolo Andrade a contat doar pentru statistică.

Meciul a început de la vestiare, acolo unde s-a dus un adevărat război psihologic privind echipamentul de joc al giuleştenilor, care nu au vrut sub nicio formă să apară iar în roz după dezastrul din Ştefan cel Mare de acum zece zile. În cele din urmă s-a ajuns la un compromis, iar partida a început. Nervos, alert, dar fără ocazii. A fost însă de ajuns ca Lazăr să se infiltreze în defensiva improvizată a ?câinilor? şi fanii Rapidului visau deja la revanşă după acel 0-3 din campionat. Dinamo a reacţionat imediat şi, la o fază confuză, Perjă şi-a marcat un autogol de cascadorii râsului. Rednic a simţit că Mitea nu e în meci şi l-a schimbat cu Torje, din cornerul ex-timişoreanului rezultând bijuteria de gol a lui Boştină, care a stabilit totodată scorul pauzei.







În partea secundă, Rednic a îngheţat jocul, în timp ce Rada a forţat cu Mejolaro. Degeaba. Alb-vişinii au pus rar în pericol buturile lui Dolha, iar Dinamo a mai lovit o dată prin Marius Niculae, care a trimis mingea în poartă cu o lovitură de cap după o centrare perfectă a lui Scarlatache. Nici măcar eliminarea lui Torje, pentru un fault dur la Costin Lazăr, nu a schimbat nimi. Ba mai mult, Marius Niculae a reuşit dubla cu zece minute înainte de final şi a pecetluit calificarea liderului din Liga I în semifinalele Cupei României. Reuşita lui Joao Paolo Andrade nu a mai contat pentru nimeni.







Dinamo:
Dolha - Scarlatache, L. Goian, Moţi, Izvoranu ? Zicu (Simao 78), Papa Malick (Tamaş 71), Boştină, Mitea (Torje 32) - Dănciulescu, Niculae
Antrenor: Mircea Rednic

Rapid:
Marinescu - Maftei, Ricardo, J.P.Andrade, Perjă - Grigorie, Ivelja, Lazăr, Herea (Herea 58) ? J.P.Pinto (Mejolaro 46), Djalovic (Ioniţă 70)
Antrenor: Marian Rada

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Romaniei Dinamo Rapid
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close