Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Europarlamentarul Becali: "Ţiganii ăia rapidişti nu intră pe Ghencea! Şi Copos e ţigan"

Europarlamentarul Becali: "Ţiganii ăia rapidişti nu intră pe Ghencea! Şi Copos e ţigan"

Europarlamentarul Becali: "Ţiganii ăia rapidişti nu intră pe Ghencea! Şi Copos e ţigan"
Sursa foto: gigi becali
09 Oct 2009   •   14:55

Gigi Becali, reprezentant al României în Parlamentul Uniunii Europene, a făcut o nouă dovadă a comportamentului său nedemn pentru ocupantul unei înalte demnităţi publice şi i-a răspuns lui George Copos în problema biletelor de la meciul Steaua - Rapid. În stilul caracteristic, Becali a declarat că nu se pune problema să le dea bilete "ţiganilor ăstora care mă înjură peste tot".
George Copos a fost scandalizat de vestea că meciul Steaua - Rapid se va juca fără suporteri în tribune, iar "roş-albaştrii" nici măcar nu au depus o contestaţie la LPF. Patronul feroviarilor a cerut 3000 de bilete pentru fanii echipei din Giuleşti, considerând că doar astfel s-ar face dreptate. Becali i-a dat un răspuns dur, excluzând această variantă.
"Ţiganii ăştia de la Rapid mă înjură la Piatra Neamţ, la Ploieşti, la Bacău! Nu o să intre niciun rapidist în Ghencea, ţiganii să se ducă la ei acasă să înjure!", a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.
"Dacă mă uit bine, şi Copos este la fel ca ei, ţigan. Este cam bruneţel şi are tenul închis la culoare", a tunat Becali.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close