Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Costea are ruptură de ligamente încrucişate şi lipseşte opt luni

Florin Costea are ruptură de ligamente încrucişate şi lipseşte opt luni

Florin Costea are ruptură de ligamente încrucişate şi lipseşte opt luni
Sursa foto: Florin Costea
23 Mar 2010   •   13:50

Golgeterul Universităţii Craiova din acest sezon în Liga 1, Florin Costea, a efectuat marţi un control medicat la spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti pentru a se stabili gravitatea accidentării suferite în partida cu Poli Iaşi. Olteanul a fost supus unui test RMN, iar rezultatul a fostul unul crunt. Costea a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi colaterale la genunchi şi va lipsi cel puţin opt luni, transmite prosport.
"Rezultatul îl voi primi abia în această seară (n.r. - marţi seară). Sincer sunt optimist şi cu ajutorul bunului Dumnezeu sper sã prind finalul acestui sezon. Cei care mi-au făcut RMN nu mi-au lăsat de înţeles în acest moment nimic, că ar fi bine sau rău, au spus să aştept. Piciorul îl simt mai bine faţă de ieri şi de duminică şi sper să fie totul bine", declara atacantul Craiovei după efectuarea testelor RMN, potrivit Mediafax.
Florin Costea s-a accidentat în minutul 43 al partidei "U" Craiova - Politehnica Iaşi 2-1 de către portarul moldovean Brăneţ. Acesta a ieşit să îl blocheze pe atacant, dar în loc să respingă mingea l-a luat cu fulgi cu tot şi i-a provocat o entorsă la genunchi. Cel mai mare dintre fraţii Costea a fost nevoit să părăsească imediat terenul din cauza accidentării.
Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close