Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Galamaz vrea să-i dea în judecată pe organizatorii meciului Petrolul - Steaua şi să doneze banii obţinuţi

Galamaz vrea să-i dea în judecată pe organizatorii meciului Petrolul - Steaua şi să doneze banii obţinuţi

Galamaz vrea să-i dea în judecată pe organizatorii meciului Petrolul - Steaua şi să doneze banii obţinuţi
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    07 Noi 2011   •   12:33

George Galamaz a susţinut o conferinţă de presă în care a discutat despre incidentul petrecut în timpul meciului Petrolul - Steaua, când un spectator a păstruns pe teren şi l-a lovit.

Fundaşul stelist a anunţat că intenţionează să-i dea în judecată pe organizatorii întâlnirii, iar banii pe care îi va obţine îi va dona. De asemenea, jucătorul roş-albaştrilor a spus că în momentul în care va reveni pe teren, va purta o cască, pentru a fi protejat.

Le mulţumesc familiei, prietenilor şi colegilor care au fost alături de mine în aceste momente mai puţin fericite. Sper ca legea din România să îşi facă datoria şi să îi pedeapsească pe cei vinovaţi. Oricum, îi voi da în judecată pe cei care s-au ocupat de siguranţa acelui meci. Banii pe care îi voi obţine vor merge spre casa de copii din sectorul 6”, a declarat Galamaz.

Fotbalistul Stelei a adăugat că se simte bine „deşi mai am ceva probleme. E puţin mai greu atunci când mănânc sau e mai răcoare afară”, şi crede că agresorul său „a avut ceva în mână, pentru că mi s-a înfundat osul unde am fost lovit”.

Galamaz a mai spus că „spre sfârşitul săptămânii voi reveni la antrenamentele echipei, dar viaţa mea s-a schimbat pe plan sportiv. Voi fi nevoit să joc tot timpul cu o cască”.

Sper ca eu să fiu primul şi ultimul caz de acest fel. Trebuie să facem ceva pentru a fi protejaţi, atât noi, cât şi spectatorii. Voi uita cu greu acest incident, chiar dacă mă consider norocos pentru că dacă primeam lovitura cu doi centimetri mai sus, s-ar fi putut întâmpla ceva mai grav, o adevărată tragedie", a încheiat fundaşul Stelei.

 


×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close