Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gazul pare pe terminate. "U" Craiova - Gaz Metan 2-0, dar oaspeţii au pus probleme (VIDEO)

Gazul pare pe terminate. "U" Craiova - Gaz Metan 2-0, dar oaspeţii au pus probleme (VIDEO)

Gazul pare pe terminate. "U" Craiova - Gaz Metan 2-0, dar oaspeţii au pus probleme (VIDEO)
Sursa foto: florin costea
06 Mai 2009   •   20:58

Universitatea Craiova a abordat meciul cu Gaz Metan Mediaş cu o echipă în care doar doi jucători aveau peste 24 de ani, şi a avut câştig de cauză după un meci foarte spectaculos şi deschis. În ciuda înfrângerii, medieşenii lui Cristi Pustai au arătat încă o dată că sunt o echipă care nu tratează fotbalul cu spatele. Clasamentul oglideşte, însă, acest fapt, iar Gazul este la retrogradare.
După principiul că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, partida din Bănie dintre "U" Craiova şi Gaz Metan Mediaş a încept cu o ocazie monumentală la poarta lui Andrei Vâtcă. Portarul a scăpat, însă, cu faţa curată, iar Florin Costea a trimis după doar un minut de joc mingea puţin pe lângă bara din stânga. Craiovenii n-au avut probleme să îşi creeze ocazii, iar Costea şi Wobay au creat pericol în careul ardelenilor în mai multe situaţii. Oaspeţii nu s-au lăsat nici ei mai prejos, însă, iar Buican a trecut puţin pe lângă deschiderea scorului. Tot gazdele au reuşit să marcheze primii, însă, după ce Florin Costea a ajuns primul la o minge deviată în minutul 38 şi l-a bătut pe Vâtcă cu o lovitură de cap la colţul scurt.

Golul nu a stricat deloc jocul, iar ambele echipe au arătat în continuare acelaşi joc ofensiv frumos, care a produs ocazii la ambele porţi. Atât Vidakovici cât şi Florin Costea au trecut iar pe lângă gol în primele clipe ale reprizei secunde, dar n-au avut destulă precizie. Florin Sabou l-a testat şi el pe Silviu Lung Jr. cu un şut de la distanţă, dar fiul fostului mare portar al echipei naţionale s-a descurcat admirabil. Golul a venit tot pentru gazde, care au marcat în minutul 69 prin Dina, intrat în locul lui Mihai Costea. Atacantul craiovean a trimis mingea în poartă cu capul după centrarea lui Gângioveanu.

Partida s-a încheiat cu scorul de 2-0, rezultat care o menţine pe Craiova pe locul 5 în clasamentul Ligii I, în condiţiile în care doar CFR Cluj o poate depăşi dacă învinge în derby-ul etapei, cu FC Timişoara.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close