Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu. ”Nu știe nimic...”

Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu. ”Nu știe nimic...”

Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu. ”Nu știe nimic...”
04 Iul 2016   •   22:46

George Becali, finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, a dezvăluit, luni, că nu îşi doreşte ca un selecţioner străin să fie adus la echipa naţionala a României şi îl învinovăţeşte pe preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, pentru alegerea făcută.

După performanţele slabe reuşite la Campionatul European, selecţionerul Anghel Iordănescu a plecat de la echipa naţională a României, iar oficialii FRF sunt în căutarea unui nou antrenor care să îl înlocuiască. După spusele lui Răzvan Burleanu, următorul selecţioner va fi străin. Becali, însă, critică vehement aducerea unui selecţioner străin la naţionala României.

"În opinia mea, aducerea unui antrenor străin la naţională este o greşeală. Noi trebuie să avem un antrenor român. Nu-mi convine faptul că şi acum se procedează la fel ca în trecut la FRF. Vine Burleanu, un copil, dă ordine, iar noi trebuie să ne conformăn, oameni mari, care am făcut ceva în fotbal. Nu este normal să nu punem un antrenor român.

El (n. red - Răzvan Burleanu) nu ştie nimic, nu are nicio responsabilitate. Va pleca peste un an jumătate şi nu va mai şti nimeni de el. Nici nu ştie pe ce lume trăieşte. Cum l-au ales nu ştiu... dacă eram eu liber nu mai era el ales. Să făcea o alegere democratică. Vreau selecţioner român. Dacă sunt român nu este normal să vreau antrenor român? E problema celor care angajează antrenori străini, noi vrem un român. Nu vreau globalizare în România", a spus Becali.

Cu toate acestea, finaţatorul Stelei a dezvăluit care ar fi singurul străin pe care l-ar accepta pe banca naţionalei României: "Singurul care accept să vină, străin, este Zenga. Are soţie româncă..."

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close