Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Karamian vrea ca Moşul să-i aducă înapoi Timişoarei cele 6 puncte

Karamian vrea ca Moşul să-i aducă înapoi Timişoarei cele 6 puncte

Karamian vrea ca Moşul să-i aducă înapoi Timişoarei cele 6 puncte
17 Dec 2008   •   15:40

Întrebat ce şi-ar dori de la Moş Crăciun, mijlocaşul armean al Timişoarei, Artiom Karamian, a declarat că n-are nici o dorinţă mai mare decât aceea ca echipa sa să-şi recupereze cele şase puncte pierdute prin depunctare şi să facă performanţă în tricoul violet.
Internaţionalul armean are ambiţii din cele mai mari, lucru pe care l-a explicat pentru Mediafax: ?Sezonul acesta putem câştiga ori Cupa României, ori titlul. Sperăm să câştigăm un trofeu. Ce regret anul acesta? Cele şase puncte cu care am fost penalizaţi. Sper să reuşim să câştigăm campionatul şi să jucăm în Liga Campionilor. Ăsta e visul meu, mereu m-am gândit la asta, pentru că acolo e altă viaţă. Nouă Moş Crăciun ne-ar putea da cele şase puncte înapoi. Şi domnul Iancu ne-ar putea da cadouri. Îl aşteptăm?.
Este de apreciat tonul glumeţ al lui Karamian în condiţiile în care, pe lângă problemele pe care clubul de pe Bega le are cu Fereraţia, echipa nu mai are nici antrenor. Vechi prieten cu Răzvan Lucescu din perioada în care evolua la echipa soră din Bucureşti, Rapid, armeanul ar fi dorit ca tânărul tehnician să ocupe postul vacant. Dar transferurile remarcabile pe care fostul antrenor giuleştean le face la Braşov nu pot arăta decât o mare dorinţă de a continua şi de a face performanţă sub Tâmpa.
? Nu cred că Rãzvan Lucescu ar putea veni la Timişoara. L-a luat acum pe Dănuţ Coman şi cred că rămâne acolo?, a spus Karamian.
Artiom Karamian, care a jucat la Rapid trei ani începând cu 2004, s-a alăturat formaţiei viola în 2007, cu care a şi disputat o finală a Cupei României.
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close