Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu îl apără pe preşedintele CCA: „Nu cred în vinovăţia lui Avram”

Mircea Sandu îl apără pe preşedintele CCA: „Nu cred în vinovăţia lui Avram”

Mircea Sandu îl apără pe preşedintele CCA: „Nu cred în vinovăţia lui Avram”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Sep 2011   •   14:46

Mircea Sandu a susţinut, luni, la Casa Fotbalului, o conferinţă de presă în care a discutat despre recentul scandal din fotbalul românesc, în urma căruia preşedintele CCA, Vasile Avram, a fost reţinut pentru 29 de zile, alături de Sorin Ioan Ţerbea, membru în Comitetul Executiv al FRF:

 
Eu nu cred în vinovăţia lui Vasile Avram. De-a lungul timpului l-am văzut în activitatea privată asigurând o protecţie specială familiei lui. Comportamentul lui a fost fără niciun semnal că ar putea participa la evenimente altele decât cele regulamentare. Din punct de vedere administrativ, nu am ce să îi reproşez. Pentru erorile pe care le comitem, suntem direct responsabili”, a declarat Sandu.
 
Preşedintele federaţiei consideră că probele prezentate până în acest moment nu sunt concludente: „Eu nu vreau să mă implic şi să influenţez, oricum nu am cum să o fac. Dar, în momentul în care facem astfel de acuzaţii, trebuie să avem şi probe. Nu am văzut discuţii ascunse între Ţerbea şi Avram. Am rămas surprins că o plimbare cu elicopterul este considerată o luare de mită. Eu dacă sunt invitat la Cluj, de exemplu, şi mă ia un reprezentant de la club şi mă duce la hotel înseamnă că este corupţie? De ce nu se fac flagranturi, ca la traficanţii de cocaină? Din câte ştiu eu, e cea mai bună modalitatea de a prinde pe cineva şi cea mai clară dovadă din punct de vedere juridic”.

Mircea Sandu a prezentat jurnaliştilor şi sumele care reprezentau salariul lui Vasile Avram pentru activitatea de la CCA: „ Avea un salariu de 13.250 RON brut, la care se adaugă 25% sporuri de vechime, pentru 8 ore pe zi, 40 de ore pe săptămînă. Fotbalul românesc este pâinea săracului, în spatele căruia stau sute de mii de ore din partea tuturor celor din fenomen”.
 
Marius Avram este un băiat extraordinar, nu cred că va avea probleme în a trece peste asta. Cu siguranţă i se va striga pe stadioane să se ducă la puşcărie, cum o să mi se strige şi mie sau lui Dragomir, la fel cum i-a strigat şi lui Gigi Becali”, a mai spus şeful federaţiei.
 
În privinţa posibilului înlocuitor al lui Vasile Avram la cârma CCA, Mircea Sandu a lăsat de înţeles că nu ia în calcul numirea lui Ion Crăciunescu.
 

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close