Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu: Steaua a angajat doi avocaţi care s-o apere la UEFA

Mircea Sandu: Steaua a angajat doi avocaţi care s-o apere la UEFA

Mircea Sandu: Steaua a angajat doi avocaţi care s-o apere la UEFA
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Iun 2013   •   13:52

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, marţi, că Steaua va angaja doi avocaţi pentru a se apăra la Comisia de Control şi Disciplină a UEFA, care a deschis o procedură disciplinară împotriva campioanei României.

„Exact ce ştiţi şi dumneavoastă ştiu şi eu, că Steaua a primit o scrisoare prin care UEFA cere lămuriri în cazul de corupţie în care este implicat clubul. Am înţeles că Steaua va angaja un avocat sau chiar doi, Jean-Louis Dupont şi Gianpaolo Monteneri, să-i apere atunci când vor fi convocaţi la instanţa disciplinară. Ce va decide instanţa disciplinară nu ştie nici Platini, nici Mircea Sandu, nici nimeni. Nu am experienţă în asemenea cazuri", a spus Sandu, potrivit Mediafax.

Preşedintele FRF a afirmat că Steaua a fost sancţionată pe plan intern: „Pe plan intern, din ce ştiu eu, Steaua a fost sancţionată, dar întrebaţi la ligă, comisiile sunt ale ligii”.

Jean-Louis Dupont este un nume important în lumea fotbalului, de-a lungul timpului, el reprezentându-i pe Gheorghe Hagi, Adrian Mutu şi Jose Mourinho, precum şi o serie de cluburi importante, ca Juventus Torino, AC Milan şi Real Madrid.

Reprezentanţii UEFA au anunţat, luni, pe site-ul oficial, că au deschis o procedură disciplinară împotriva FC Steaua, în urma deciziei din instanţă de a-l condamna pe Gigi Becali în dosarul "Valiza".

Cazul urmează să fie analizat de Comisia de Control şi Disciplină a forului în data de 21 iunie.


×
Subiecte în articol: steaua UEFA avocati Mircea Sandu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close