Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu: „Suspendarea Bosniei nu ne încălzeşte cu nimic”. Scaunul lui Lucescu, în pericol

Mircea Sandu: „Suspendarea Bosniei nu ne încălzeşte cu nimic”. Scaunul lui Lucescu, în pericol

Mircea Sandu: „Suspendarea Bosniei nu ne încălzeşte cu nimic”. Scaunul lui Lucescu, în pericol
01 Apr 2011   •   12:57

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că decizia suspendării Bosniei de către FIFA şi UEFA nu schimbă prea mult situaţia în care se află naţionala României, în timp ce Dumitru Dragomir a dezvăluit că în următorul Comitet Executiv se va lua în calcul o eventuală demitere a lui Răzvan Lucescu.

 
Nu ştiu care va fi situaţia. Dacă până în iunie, când se reiau preliminariile, Bosnia îşi rezolvă problemele, va fi acceptată în competiţie, ceea ce mi se pare normal. E puţin delicat, pentru că spui «se suspendă», dar ce sancţiune îi dai? E adevărat că mai sunt competiţiile de juniori, care în această perioadă sunt în desfăşurare. Nu au voie să participe la nicio competiţie, nici măcar jocuri amicale, dar în ceea ce ne priveşte pe noi nu ne încălzeşte cu nimic, chiar dacă nu e fair-play ceea ce spun eu. Nu se schimbă în niciun fel datele problemei, totul se va stabili în iunie”, a spus Mircea Sandu pentru Mediafax.
 
Nici Dumitru Dragomir nu crede că suspendarea Bosniei trebuie să ne entuziasmeze. „Decizia nu înseamnă nimic pentru că suspendarea nu e dictată pe un termen determinat. Dacă anunţul UEFA ar fi sunat ceva de genul Bosnia exclusă un an sau 6 luni, ar fi fost altceva. Aşa, dacă săptămâna viitoare îşi rezolvă problemele, vor fi reprimiţi”, a explicat şeful LPF pentru gsp.ro.
 
De asemenea, Dragomir a recunoscut faptul că scaunul lui Răzvan Lucescu este în pericol. „Nu s-a hotărât nimic în ceea ce îl priveşte pe selecţioner. Şi asta vă spune un om care ştie. Într-adevăr, în următorul Comitet Executiv se va pune în discuţie demiterea. Se va face o analiză a tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani la echipa naţională şi atunci se va lua o decizie. Aşa se procedează normal", a declarat oficialul pentru Mediafax, refuzând să să-şi facă publică poziţia: „E treaba mea cum o să votez”.
 
O posibilă despărţire de selecţioner l-a făcut pe Mircea Lucescu să reacţioneze. „E o ruşine ce se întâmplă cu Răzvan! Fotbalul românesc are tot mai puţine valori, aşa că din impas se poate ieşi doar cu un mare entuziasm în jurul echipei naţionale, entuziasm creat de presă şi de suporteri. Dar la noi primează interesele. Craiova vrea să aibă jucători la lot, Timişoara ţipă, Steaua şi Dinamo la fel, dar unde sunt aceste echipe să aibă dreptul de a cere favoruri pentru anumiţi jucători la echipa naţională? Suntem inexistenţi în Europa! Răzvan e un antrenor excepţional şi, după ce va pleca de la naţională, îşi va găsi o echipă unde să-şi demonstreze profesionalismul şi valoarea”, a spus tehnicianul lui Şahtior într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.  
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close