Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu se află pe lista lui Răzvan Lucescu pentru meciul cu Bosnia

Mutu se află pe lista lui Răzvan Lucescu pentru meciul cu Bosnia

Mutu se află pe lista lui Răzvan Lucescu pentru meciul cu Bosnia
08 Mar 2011   •   10:01

Cele două goluri marcate de Adrian Mutu în ultima etapă din Serie A par să-l fi făcut pe Răzvan Lucescu să revină la sentimente mai bune faţă de jucătorul pe care nu l-a mai chemat la lot de la meciul pierdut cu 0-5 împotriva Serbiei. FRF va trimite o telegramă Fiorentinei prin care clubul toscan este anunţat că „Briliantul” se află pe lista posibililor convocaţi pentru partida cu Bosnia, care va avea loc la zenica, pe 26 martie.

În cazul în care Mutu joacă la fel de bine şi în meciul următor din Serie A, Răzvan îl va chema pentru meciul cu Bosnia”, a dezvăluit o sursă din FRF, citată de Gazeta Sporturilor. Până la confruntarea cu Dzeko&co, Mutu va mai evolua în Serie A împotriva lui Chievo şi a Romei şi dacă va demonstra că jocul bun din weekendu-l trecut nu a fost o întâmplare, atunci ar putea reveni la echipa naţională.

Deşi a declarat în numeroase rânduri că nu va mai apela la Mutu, Răzvan Lucescu s-a răzgândit din cauza problemelor pe care le au ceilalţi atacanţi tricolori. Bogdan Stancu nu trece printr-o perioadă prea bună la Galatasaray, Marica nu are jocuri în picioare, după ce a intrat în conflict cu şefii lui Stuttgart, iar Daniel Niculae se reface încă după o accidentare.

Pentru meciul cu Bosnia, ceilalţi stranieri care vor primi telegrame din partea FRF sunt Tamaş, Chivu, Raţ, Ştefan Radu, Săpunaru, Florescu, Ropotan, Mutu, Marica, Daniel Niculae, Bogdan Stancu şi Deac.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close