Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nu este glumă. Un meci de fotbal intern s-a terminat cu scorul 58-0

Nu este glumă. Un meci de fotbal intern s-a terminat cu scorul 58-0

Nu este glumă. Un meci de fotbal intern s-a terminat cu scorul 58-0
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mar 2013   •   12:45

Acest week-end a adus un rezultat incredibil, într-un meci în care s-a stabilit unul dintre cele mai severe scoruri din fotbalul românesc din toate timpurile (dacă nu chiar cel mai sever), 58-0, relatează cotidianul cu profil sportiv ProSport, citat de AMPress.

Rezultatul a fost înregistrat într-un meci de juniori disputat între echipele Sporting Roşiori și FC Traian. La pauză scorul a arătat incredibilul 26-0 pentru echipa gazdă, iar juniorii de la Sporting n-au lăsat-o mai moale nici în partea a doua.

De-a dreptul neobișnuit este și faptul că rezultatul nu l-a entuziasmat pe Gabriel Vlădulescu, preşedintele celor de la Sporting Roşiori, ba dimpotrivă. Acesta spune că modul în care este tratat fotbalul la acest nivel împiedică progresul celor care chiar sunt interesaţi să crească jucători.

„Nu este posibil să te prezinţi aşa într-o competiţie. La 32-0 am plecat de la meci, am fost dezgustat. Este incredibil ce se întâmplă, eu vreau competiţie. La pauză le-am zis băieţilor să fie serioşi şi să le dea cât pot. Cred că e record istoric pentru România, dar nu este normal ce se întâmplă. Ăsta e nivelul competiţiei, ce să facem?”, a declarat Gabriel Vlădulescu, preşedintele lui Sporting Roşiori.

Acesta a subliniat că obiectivul său este să crească jucători pentru echipa mare, pe care intenţionează să o ducă în Liga a III-a. De altfel, echipa antrenată de Florin Şoavă se află pe primul loc în serie.

„Noi vrem să creştem copii, sunt juniori A cu rezultate foarte bune. Acum doi ani am jucat în faza finală la turneul naţional pentru juniori. Vrem să-i formăm pentru echipa mare, dar cum să evolueze când n-au adversari?”, a mai spus Gabriel Vlădulescu.

×
Subiecte în articol: meci fotbal pauza scor
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close