Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid a câştigat cu 1-0 la Vaslui, în turul semifinalelor Cupei României

Rapid a câştigat cu 1-0 la Vaslui, în turul semifinalelor Cupei României

Rapid a câştigat cu 1-0 la Vaslui, în turul semifinalelor Cupei României
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Mar 2012   •   22:10

Venită după trei înfrângeri consecutive în campionat, Rapid a câştigat cu 1-0 la Vaslui, în turul semifinalelor Cupei României.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în repriza a doua de Ovidiu Herea, mijlocaşul giuleştenilor transformând o lovitură de la 11 metri.

Lipsită de aportul lui Sânmărtean, echipa lui Augusto Inacio a construit greu şi previzibil, singura ocazie de vasluienilor în prima parte aparţinându-i lui Yero Bello, al cărui şut din unghi a fost respins de Coman.

De cealaltă parte, oaspeţii ar fi putut deschide scorul înainte de pauză, dar Grigorie şi Surdu au ratat din situaţii de singur cu portarul.

La reluare, gazdele au încercat să preia iniţiativa, dar tot Rapid a fost mai aproape de gol, prin Deac. Elevii lui Răzvan Lucescu au reuşit să marcheze cu 19 minute înainte de final, când Grigorie a fost faultat în careu de portarul Borjan, iar Herea a transformat fără probleme penaltyul.

În ciuda presiunii din final şi a ocaziilor avute de Gheorghiu, Adailton şi Raul Costin, FC Vaslui nu a găsit drumul spre gol şi a pierdut astfel pentru a treia oară în acest sezon în faţa echipei din Giuleşti.

E o victorie importantă, un atu din punct de vedere psihologic. Calificarea nu e jucată, Vasluiul e o echipă foarte bună, de forţă. După toată conjuctura, aveam nevoie de acest meci. Am încercat să trecem peste toată această a perioadă. Am avut o perioadă bună, dar câteva detalii ne-au făcut să ajungem la această problemă, detalii care ne-au zdruncinat moralul. Sper ca în meciurile următoare să jucăm şi să câştigăm”, a spus Răzvan Lucescu la finalul partidei.

Meciul retur dintre cele două echipe va avea loc pe 11 aprilie, la Bucureşti.

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, Farkas (R. Costin 76), Paito - N'Doye, Anderson - Adailton, Wesley, Stanciu (Gheorghiu 46) - Yero Bello (Temwanjera 79)

Rapid: Coman - Rui Duarte (Burcă 90), M. Antonio, Oros, Bozovic - Grigorie, Alexa, N. Grigore (Pavlovic 80) - Deac, Surdu (Teixeira 61), Herea.



×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close