Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid câştigă în prelungiri la Vaslui şi termină anul pe locul 3

Rapid câştigă în prelungiri la Vaslui şi termină anul pe locul 3

Rapid câştigă în prelungiri la Vaslui şi termină anul pe locul 3
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    20 Dec 2011   •   22:39

Golul lui Nicolae Grigore din minutele de prelungire a adus victoria Rapidului la Vaslui, scor 3-2, în ultimul meci al anului în Liga I.

 
Echipa lui Viorel Hizo a început mai bine, iar Wesley a avut şansa de a deschide scorul după numai trei minute, dar brazilianul a fost blocat în ultimul moment de Dani Coman. Cel mai bun stranier din Liga I nu a mai iertat însă nouă minute mai târziu, când a reluat cu capul în poartă centrarea excelentă a lui Jovanovic.
 
Gazdele au dat senzaţia că au lucrurile sub control, Adailton fiind aproape să dubleze avantajul moldovenilor, dar giuleştenii au reuşit să echilibreze jocul şi, mai mult decât atât, să egaleze prin Deac, în minutul 35, fotbalistul împrumutat de la Schalke profitând de o eroare uriaşă a lui Denis Zmeu, autorul unei pase înapoi total aiurea.
 
Situaţia s-a înrăutăţit pentru amfitrioni, care, la doar un numit după ce au primit gol, au rămas şi în inferioritate numerică, Pavlovic fiind eliminat pentru o intrare dură asupra lui Alexa, pentru ca apoi să se vadă conduşi, după ce Deac a făcut dubla cu cinci minute înainte de pauză.
 
În debutul părţii secunde, s-a restabilit egalitatea numerică, Istvan Kovacs acordându-i uşor al doilea cartonaş galben lui Deac, apoi cea de pe tabelă, Adailton înscriind dintr-o lovitură liberă de la marginea careului în minutul 63, brazilianul şutând printre cei doi jucători care au format zidul rapidist.
 
În prelungirile partidei, când senzaţia era că ambele echipe se mulţumesc în cele din urmă cu remiza, Bozovic a primit o minge pe partea stângă, a centrat în careu, iar Nicolae Grigore, venit fără marcaj, l-a învins pe Puia cu un şut la colţul scurt, oferindu-i lui Răzvan Lucescu satisfacţia unei victorii care îi consolidează formaţiei sale locul de pe podium.
 
FC Vaslui: Puia - P. Jovanovici, Papp, Pavlovic, Milanov - Zmeu (R. Costin 46), Milisavljevic, Adailton, Wesley, Sânmărtean - Temwanjera (Y. Bello 85)
 
Rapid: D. Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Oros, Bozovic - N. Grigore, Alexa, Grigorie (Cassio 89) - Texeira (Sburlea 80), Pancu (M. Roman 61), Deac.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close