Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid se îndepărtează de titlu, după 1-1 pe teren propriu cu FCM Tg. Mureş

Rapid se îndepărtează de titlu, după 1-1 pe teren propriu cu FCM Tg. Mureş

Rapid se îndepărtează de titlu, după 1-1 pe teren propriu cu FCM Tg. Mureş
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    07 Mai 2012   •   10:42

Rapid a terminat la egalitate meciul de pe teren propriu cu FCM Tg. Mureş, scor 1-1, rezultat în urma căruia echipa antrenată de Răzvan Lucescu se îndepărtează de titlul de campioană.

Giuleştenii se află la 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj şi pot coborî de pe poziţia a doua a clasamentului dacă FC Vaslui va câştiga meciul de luni cu Gaz Metan Mediaş.

Alb-vişinii au deschis scorul târziu, în minutul 82, prin Pancu, atacantul gazdelor reluând din prima centrarea primită de la Teixeira.

Formaţia pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a reuşit să egaleze în minutele de prelungire ale întâlnirii, după ce Ljubojevic a scăpat uşor de marcajul de Marcos Antonio şi a plasat mingea peste Dani Coman cu o lovitură de cap.

Partida din Giuleşti a avut parte de mai multe momente tensionate. Răzvan Lucescu şi secundul său, Cristian Petre, au fost trimişi în tribună pentru proteste, în aceeaşi situaţie aflându-se şi Anton Heleşteanu, directorul general al mureşenilor.

De asemenea, în minutul 52, Deac l-a lobat Balauru, iar unul dintre fundaşii oaspeţilor a respins de pe linia porţii. Arbitrul Robert Dumitru a lăsat jocul să continue, deşi rapidiştii au protestat, susţinând că mingea a trecut de linia porţii cu toată circumferinţa.

Duminică s-au disputat alte trei meciuri din etapa a 30-a a Ligii I. La Piatra Neamţ, Ceahlăul a învins cu 2-0 pe CS Mioveni, prin golurile reuşite de Achim şi Cazan, în timp ce Petrolul Ploieşti a obţinut un succes important în lupta pentru supravieţuire pe teren propriu, 3-1 cu rivala locală Astra.

Oaspeţii au deschis scorul prin Fatai, dar echipa antrenată de Gigi Mulţescu a egalat până la pauză, graţie reuşitei lui Hamza, care a făcut dubla în debutul părţii secunde, înainte ca Osiako să stabilească rezultatul final în minutul 77.

La Galaţi, campioana Oţelul a revenit după ce a fost condusă de Pandurii Tg. Jiu şi s-a impus cu 2-1. Maxim a marcat primul pentru gorjeni, gălăţenii întorcând scorul prin dubla lui Didi.


×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close