Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: „Polonezii ne pot pune probleme, sunt disciplinaţi şi puternici”

Răzvan Lucescu: „Polonezii ne pot pune probleme, sunt disciplinaţi şi puternici”

Răzvan Lucescu: „Polonezii ne pot pune probleme, sunt disciplinaţi şi puternici”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    05 Aug 2011   •   16:08

Răzvan Lucescu a comentat în cadrul unei conferinţe de presă tragerea la sorţi din playoff-ul Europa League, echipa pe care o antrenează urmând să întâlnească într-o dublă manşă vicecampioana Poloniei, Slask Wrocław.

Sunt două meciuri, ambele echipe pornesc cu şanse egale. Tragerea la sorţi nu este imposibilă, dar nici una uşoara. Ştim că au terminat campionatul pe locul 2. Polonezii pot pune probleme prin disciplină şi forţă, este o echipă învăţată să se lupte pentru fiecare minge, dar nu are o calitatea tehnică cum are Rapidul. Noi avem ca obiectiv calificarea în grupe, ne vom bate pentru asta”, a spus tehnicianul giuleştenilor.

Deşi recunoaşte valoarea adversarului, George Copos spune că Rapid este obligată să se califice în grupele Europa League.

Polonezii au echipă grea, au terminat pe locul doi sezonul trecut şi trebuie să ţinem cont de faptul că Polonia nu a trecut prin criza prin care a trecut România, aşadar nici Slask nu a traversat criza pe care o traversează Rapidul. Va fi un meci foarte tare. Dar noi avem un lot foarte puternic şi cu orice adversar din acea urnă am fi căzut, trebuie să ne calificăm. Noi suntem obligaţi să mergem în grupele Ligii Europa dacă vrem să avem un echilibru financiar în acest sezon”, a spus Copos pentru Mediafax.

Prima partidă dintre Slask Wrocław şi Rapid va avea loc în Polonia, pe 18 august, returul desfăşurându-se o săptămână mai târziu, cu Rapid în postura de gazdă.

×
Parteneri
Compania care a calculat greşit salariile angajaţilor timp de 13 ani
x close