Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sportul - Poli 2-3: Timişoara învinge dramatic în Regie

Sportul - Poli 2-3: Timişoara învinge dramatic în Regie

Sportul - Poli 2-3: Timişoara învinge dramatic în Regie
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Apr 2011   •   19:05

Victorie dramatică pentru Poli Timişoara pe terenul ultimei clasate din Liga I. Echipa de pe Bega a învins cu 3-2 pe Sportul, golul victoriei fiind marcat în prelungirile partidei de Goga, după ce gazdele au irosit câteva ocazii uriaşe.

 
Poli a venit în Regie cu gândul la victorie şi la cursa de urmărire a Oţelului, dar s-a trezit condusă încă din minutul 4, la capătul unei acţiuni în care studenţii au făcut şah-mat apărarea timişoreană, iar Ferfelea l-a învins cu o execuţie simplă pe Pantilimon. Sportul a continuat să fie echipa mai bună şi mai periculoasă. Din păcate pentru Gigi Mulţescu şi elevii săi, şi mai naivă.
 
„Studenţii” nu au profitat de ocaziile pe care le-au avut, iar oportunistul Zăgrean, care a salvat-o pe Poli şi în etapa trecută, a egalat după jumătate de oră de joc, apoi i-a adus pe bănăţeni în avantaj exact înainte de pauză, când a profitat de o gafă uriaşă a lui Viciu, portarul gazdelor.
 
Repriza a doua a început cu o mare ocazie a lui Zăgrean, care a ratat şansa unui hattrick, fiind blocat de goalkeeperul Sportului. După această fază, meciul a intrat într-o perioadă lipsită de evenimente până în minutul 78, când Tibi Bălan a înscris un gol care cu siguranţă candidează pentru cel mai frumos al sezonului. 
 
Mijlocaşul Sportului a preluat o minge în careul bănăţenilor şi, cu spatele la poartă, a trimis un lob superb care s-a oprit în vinclul lui Pantilimon. Echipa lui Gigi Mulţescu a fost chiar la un pas să treacă în avantaj după numai câteva secunde, dar Chihaia a ratat incredibil din situaţie de unu contra unu cu portarul. A fost imitat cu un minut înainte de final de Maxim, care a tras peste după un contraatac fulgerător.
 
Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti. Sportul a irosit incredibil câteva situaţii favorabile, în schimb, Poli nu a iertat. În minutul 3 al prelungirilor, Goga, introdus în teren cu puţin timp în urmă, a scăpat singur cu Viciu şi nu a greşit, marcând golul care menţine echipa lui Uhrin jr. la numai un punct în spatele liderului Oţelul.
 
Sportul: Viciu - Beta (Chihaia 64), D. Lung, Patriche, Maxim - Postolache (Cheţan 46), Ghinga - Cr. Irimia, Ferfelea (Cruceru 90), T. Bălan - Curelea
 
Poli: Pantilimon - Helder, Luchin, Ghionea, Ignjatijevici - Tameş (Scutaru 63), Burcă, Bourceanu (Goga 86), Zicu - Maghera, Zăgrean (Nikolic 71)
 
Pandurii se îndepărtează de retrogradare
 
După ce în etapa precedentă Pandurii Tg. Jiu au învins pe terenul Universităţii Craiova, echipa lui Petre Grigoraş a mai făcut un pas important spre evitarea retrogradării, după ce a învins o altă contracandidată directă, Victoria Brăneşti. Gorjenii s-au impus cu 4-2 şi se disteanţează la şapte puncte de prima poziţie care duce în liga secundă.
 
Pandurii a marcat pentru prima oară în minutul 9 prin Vranjes, care a transformat un penalty obţinut de Stromajer, şi şi-a mărit avantajul prin Nistor după pauză. Stromajer şi Băcilă au dus scorul la 4-0, ilfovenii înscriind de două ori în minutele de final, prin Oprea şi Olariu, însă acestea n-au făcut altceva decât să limiteze proporţiile înfrângerii.
 
Pandurii:  Mingote - Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Cardoso - Pintilii, Vranjes, D. Nistor - Stromajer, Lemnaru, Brata (Popete 46)
 
Victoria: Savu - Maghici, Sg. Bar, Marincău, Lorincz, E. Nicola (Zuluf 56) - Novac, Olariu, Ispir (D. Stan 70), D. Popa (Calintaru 70) - B. Oprea.

×
Subiecte în articol: Sportul Studentesc Poli Timisoara Liga I
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close