Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua rămâne lider în Liga I, după 0-0 cu Pandurii

Steaua rămâne lider în Liga I, după 0-0 cu Pandurii

Steaua rămâne lider în Liga I, după 0-0 cu Pandurii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    22 Oct 2012   •   10:53

Meciul dintre primele două clasate din Liga I, Pandurii Tg. Jiu şi Steaua, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, rezultat în urma căruia roş-aşbaştrii continuă să fie lideri în clasament, cu un avans de 3 puncte faţă de formaţia antrenată de Petre Grigoraş.

Partida de la Tg. Jiu nu s-a ridicat la nivelul aşteptat, deşi Pandurii şi Steaua sunt considerate echipele cu cel mai frumos joc din Liga I. Gazdele au fost mai bune în prima parte, atunci când au ratat ocazii importante prin Alex Grigoraş şi Maxim, de două ori, în timp ce bucureştenii au avut iniţiativa după pauză, Gardoş şi Rusescu ratând cele mai bune şanse la poarta lui Mingote.

Punctul obţinut de Steaua păstrează neschimbată ierarhia din campionat, roş-albaştrii fiind lideri cu 29 de puncte, în timp ce gorjenii se află pe poziţia a doua, cu 26 de puncte.

Tot duminică, FC Vaslui a câştigat pe teren propriu cu 1-0 în faţa Universităţii cluj, unicul gol fiind marcat de Marius Niculae, şi a urcat pe locul 3, cu 22 de puncte. Echipa pregătită de Viorel Hizo a profitat de pasul greşit al celor de la Astra Giurgiu, care, sâmbătă, au pierdut în deplasare cu Oţelul, scor 1-2.

Etapa a 12-a din Liga I, care se va încheia luni, cu meciul CSMS Iaşi - Concordia Chiajna, a fost una neagră pentru CFR Cluj, Dinamo şi Rapid. Campioana a pierdut surpinzător acasă cu Viitorul Constanţa (0-1), „câinii” au fost învinşi pe Arena Naţională de Gloria Bistriţa (1-2), în timp ce giuleştenii au cedat pe teren propriu în faţa celor de la FC Braşov (1-2).

Tot luni este programată şi restanţa Dinamo - Rapid, meci care ar fi trebuit să se desfăşoare în runda a 4-a, dar care a fost amânat din cauza amicalului pe care alb-roşii l-au jucat împotriva Barcelonei.

Rezultate etapa a 12-a

CFR Cluj - Viitorul Constanţa 0-1 (Iancu 20)
Ceahlăul - Gaz Metan 2-1 (Ichim 4, Golubovici 59 pen. / Eric 53)
Rapid - FC Braşov 1-2 (Ilijoski 86 / Buga 38, Ionescu 45+2)
Dinamo - Gloria Bistriţa 1-2 (C. Matei 45 / Braganca 27, Predescu 41)
Oţelul Galaţi - Astra Giurgiu 2-1 (Pena 57 pen. Inkango 90+5 / Fatai 51)
Petrolul - CS Turnu Severin 1-0 (Bokila 55)
FC Vaslui - Universitatea Cluj 1-0 (M. Niculae 23)
Pandurii - Steaua 0-0

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close