Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Timişoara, doar 0-0 acasă cu FCM Tg. Mureş. Zicu a ratat un penalty în minutul 90

Timişoara, doar 0-0 acasă cu FCM Tg. Mureş. Zicu a ratat un penalty în minutul 90

Timişoara, doar 0-0 acasă cu FCM Tg. Mureş. Zicu a ratat un penalty în minutul 90
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Apr 2011   •   19:13

Poli Timişoara nu a reuşit să învingă pe teren popriu pe FCM Tg. Mureş într-o partidă din etapa a 28-a din Liga I. Bănăţenii au încheiat la egalitate, scor 0-0, cu una dintre echipele care luptă pentru evitarea retrogradării, deşi ar fi putut obţine toate punctele pe final, dar Zicu a ratat o lovitură de la 11 metri.

 
Timişoara nu a stat pe gânduri şi s-a instalat imediat în jumătatea de teren a mureşenilor. Echipa lui Sabău s-a închis însă excelent şi nu a permis gazdelor să-şi creeze vreo ocazie importantă decât în finalul primei reprize, atunci când Zăgrean a reluat cu capul din câţiva metri direct în braţele lui Balauru.
 
Cu spatele asigurat, oaspeţii au încercat de câteva ori şi ieşirile pe contraatac, profitând de spaţiile destul de mari lăsate în apărare de oamenii lui Uhrin, dar nici Didy, nici Răduţă, care au avute cele mai bune şanse, s-au speriat parcă de situaţiile în care s-au aflat.
 
În debutul părţii a doua au apărut şi ocaziile importante. Zăgrean, Tameş şi Zicu au ratat oportunitatea de a-l învinge pe Balauru, care s-a văzut nevoit să respingă şi o minge trimisă spre poartă de coechipierul său Bruno Fernandes, în timp ce Vagner şi Laurenţiu Rus, lovitură liberă executată în bară, au avut cele mai mari şanse pentru mureşeni.
 
După această perioadă fierbinte de circa 20 de minute, meciul a revenit la ritmul şi scenariul din prima repriză, singurul eveniment demn de semnalat fiind accidentarea lui Pantilimon, înlocuit de Taborda, în urma unui duel cu Astafei. A urmat însă finalul nebun de meci cu care Poli ne-a obişnuit în acest sezon. 
 
În minutul 90, Alexa a tras în mâna lui Zaharia, iar arbitrul Alexandru Deaconu a acordat penalty pentru bănăţeni. Se părea că şi de această dată, Timişoara va obţine 3 puncte pe final, dar Zicu, a tras slab de la punctul cu var, iar Balauru a reuşit să respingă. Pentru un plus de dramatism, Goga a tras şi el puţin pe lângă de la marginea careului în ultimele secunde. 
 
Poli o egalează pe Oţelul în fruntea clasamentului, dar gălăţenii au de jucat duminică împotriva Gloriei Bistriţa, în timp ce FCM Tg. Mureş face 35 de puncte şi îşi consolidează poziţia a 11-a în Liga I.
 
Poli: Pantilimon (Taborda 73) - Helder, Burcă, Ghionea, Sepsi - Goga, Alexa, Curtean (Tameş 53), Zicu - Magera, Zăgrean (Nikolic 82)
 
FCM Tg. Mureş: Balauru - Rus, B. Fernandes, Munteanu, Cordoş, Szilagyi - Vagner (Issa Ba 69), Vasilache, Astafei - Didy (D. Zaharia 46), Răduţă (Ruiz 61).

×
Subiecte în articol: Poli Timisoara Ianis Zicu Liga I
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close