Antena 3 CNN Sport Gică Popescu: Sunt vândute mult mai multe bilete decât capacitatea minimă aprobată pentru meciurile Euro 2020 de la București

Gică Popescu: Sunt vândute mult mai multe bilete decât capacitatea minimă aprobată pentru meciurile Euro 2020 de la București

Unul dintre cei mai iubiți sportivi români, Gică Popescu, a fost prezent în platoul Antena 3, sâmbătă, și a vorbit despre organizarea Euro 2020. Acesta coordonează din 2018 comitetul interministerial de organizare a Euro 2020 la București.

Gică Popescu: Sunt vândute mult mai multe bilete decât capacitatea minimă aprobată pentru meciurile Euro 2020 de la București
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    24 Apr 2021   •   17:58

"Ochii vor fi ațintiți în această vara și asupra Bucureștiului, pentru că Euro 2020 se va desfășura în 12 orașe din Europa." a precizat Gică Popescu.

"Acum o luna și jumătate am propus organizarea Euro 2020 la București cu spectatori, cu 25% capacitate. Și s-a aprobat.

În ultima ședința de acum două săptămâni, Federația Română de Fotbal a venit cu un plan foarte bine elaborat, astfel încât să demonstreze că am putea să organizăm și cu 50% din capacitatea stadionului. La acea ședința au participat Andreea Moldovan și Raed Arafat. Urmează că până pe dată de 28 aprilie să anunțăm UEFA de numărul pe care până la urmă îl putem lasă în stadion.

Sunt vândute mult mai multe bilete de 25%. Urmează ca, după decizia finală, să se dea înapoi către cumpărători, rămânând capacitatea pe care o va decide ministerul Sănătății.

14-18-22 iunie meciurile în grupă, și optimile de finală pe 29 iunie." a mai explicat acesta.

Gică Popescu, sfaturi pentru tinerii fotbaliști: "Trebuie să fii dispus să faci sacrificii. În momentul în care ești dispus să le faci, vei face performanță"

"Eu am iubit enorm fotbalul pentru că dintotdeauna l-am făcut. Am avut șansă să întâlnesc antrenori extraordinari.

Nu este o rețeta universală. Trebuie să fii dispus să faci sacrificii. Sportivii în general nu-și pot permită să facă anumite excese pe care le face un tânăr normal. În momentul în care ești dispus să le faci, vei face performanță."

×
Subiecte în articol: Gica Popescu Euro 2020
Parteneri
Horoscop 7 decembrie 2023. Vărsătorii fac rost de bani
x close