Antena 3 CNN Sport Mircea Lucescu, trimis în buncăr la Kiev, în timpul unui meci, după o alertă de raid aerian: "Fotbal în vremea războiului!"

Mircea Lucescu, trimis în buncăr la Kiev, în timpul unui meci, după o alertă de raid aerian: "Fotbal în vremea războiului!"

Mircea Lucescu era la Kiev atunci când au pornit primele alerte de raid aerian asupra oraşului: "Fotbal în vremea războiului!"

Mircea Lucescu, trimis în buncăr la Kiev, în timpul unui meci, după o alertă de raid aerian: "Fotbal în vremea războiului!"
de Mia Lungu    |    10 Oct 2022   •   16:28

Antrenorul român era pe terenul de fotbal, la un meci dintre Dinamo Kiev şi Rukh Liov.

În minutul 80 al partidei, meciul s-a întrerupt din cauza alertei de raid aerian şi toţi cei prezenţi pe stadion, printre care şi Mircea Lucescu, au fost trimişi în buncăr. Meciul de fotbal a fost reluat după o oră.

"Toată lumea trebuie să se adăpostească. E destul de straniu. Te retragi de pe teren, te adăpostești în cabine și acolo stai, te uiți unul la altul, nu știi ce se întâmplă, jucătorii se uită pe telefoane, comunică cu părinții sau cu rudele din alte regiuni ale Ucrainei, se informează ce se întâmplă și-acolo. Bine că s-a terminat fără niciun fel de altă consecință!

Imediat, ieșim de pe teren, arbitrul decide acest lucru, iar când reintrăm pe teren, suntem obligați să semnăm niște documente că suntem de acord ca meciul să se reia. Am semnat și acest document.

În Ucraina s-a mai întâmplat ca meciurile să fie întrerupte din cauza alarmelor, dar mie pentru prima dată mi s-a întâmplat așa ceva. Trebuia să mai trăiesc și o astfel de experiență: fotbal în vremea războiului!" a declarat Mircea Lucescu la digi24.ro.

O rachetă dintre cele 83 care au lovit astăzi Ucraina a căzut la numai 850 de metri de sediul ambasadei României la Kiev, a anunțat ministrul Bogdan Aurescu.

"Mă bucur că personalul Ambasadei României este în siguranţă" a transmis ministrul de externe.

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu buncar Kiev raid aerian
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close