Antena 3 CNN Sport Nick Kyrgios depistat cu COVID-19 cu o săptămână înainte de începerea Australian Open

Nick Kyrgios depistat cu COVID-19 cu o săptămână înainte de începerea Australian Open

Nick Kyrgios a anunțat că este infectat cu COVID-19. Vestea vine cu doar o săptămână înainte de Australian Open.

Nick Kyrgios depistat cu COVID-19 cu o săptămână înainte de începerea Australian Open
Sursa foto: Getty Images/ Brendon Thorne
de Cerasela Stafie    |    10 Ian 2022   •   11:14

Primul Grand Slam al anului, de la Melbourne, este sub semnul întrebării pentru jucătorul australian Nick Kyrgios. Sportivul a anunțat luni că a fost depistat cu COVID-19.

Luni, cu câteva ore înainte de meciul său împotriva italianului Fabio Fognini, tenismenul s-a retras de la turneul Sydney Tennis Classic. În vârstă de 26 de ani, acesta a fost nevoit să se retragă și de la Melbourne Summer Set, săptămâna trecută, din cauza unei boli misterioase care i-a declanșat astmul.

Ocupant al poziției 114 în ierarhia mondială, Kyrgios nu avea COVID-19 în acel moment. Vestea că a contactat virusul a venit luni, pe contul de Instagram.

Sportivul speră că va putea participa la Australian Open, care debutează pe 17 ianuarie. Are, așadar, o săptămână la dispoziție pentru a se recupera.

”Vreau doar să fiu deschis și transparent cu toată lumea, motivul pentru care a trebuit să mă retrag de la Sydney este că am fost testat pozitiv pentru COVID", a scris Kyrgios pe Instagram.

”Mă simt sănătos în acest moment, fără simptome. Le doresc tuturor tot binele din lume și să rămână în siguranță acolo unde puteți. Dacă totul merge bine, ne vom vedea cu toții la Australian Open", a adăugat acesta.

 

×
Subiecte în articol: Nick Kyrgios tenismen COVID-19
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close