Antena 3 CNN Sport Nimeni nu l-a recunoscut îmbracat așa. Șocul pe care l-au avut oamenii când și-a dezvăluit adevărata identitate: cine e "boschetarul"

Nimeni nu l-a recunoscut îmbracat așa. Șocul pe care l-au avut oamenii când și-a dezvăluit adevărata identitate: cine e "boschetarul"

Nimeni nu l-a recunoscut îmbracat așa. Șocul pe care l-au avut oamenii când și-a dezvăluit adevărata identitate: cine e "boschetarul"
05 Aug 2015   •   12:04

Cristiano Ronaldo nu este numai cel mai bun jucător de fotbal din lume sau unul dintre sportivii cu cele mai mari onorarii de pe planetă. Așa cum o demonstrează în aceste imagini, este și un geniu al comediei, scrie mirror.co.uk. Câștigorul Balonului de Aur s-a deghizat în cerșetor și a ieșit pe străzile din Milano. Nimeni nu l-a recunoscut. Nici măcar atunci când a luat o minge de fotbal și a executat schemele care l-au făcut celebru pe tot mapamondul.



Farsa a fost de-a dreptul brilianta, iar Ronaldo a avut la dispoziția sa o întreagă echipă de make-up artiști. Costumația a inclus o perucă, o barbă falsă și un costum care i-a adăugat câteva kilograme în plus.
Îmbrăcat așa nimeni nu i-a acordat atenție in aglomerata Plaza de Callo. Pentru ochii curioșilor era doar incă un om fără adăpost care încerca să câștige câțiva euro din mila trecătorilor. După o scurtă conversație cu un copil, Ronaldo își dezvaluie adevarărata identitate, iar locul devine cuprins de frenezie.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close