Antena 3 CNN Sport Off Sport Van Persie: Unii jucători englezi stau în cluburi până dimineaţa. La 33 de ani sunt terminaţi

Van Persie: Unii jucători englezi stau în cluburi până dimineaţa. La 33 de ani sunt terminaţi

Van Persie: Unii jucători englezi stau în cluburi până dimineaţa. La 33 de ani sunt terminaţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
12 Iun 2011   •   10:55

Fotbalistul internaţional olandez Robin van Persie a declarat recent că unii jucători englezi, de la clubul Arsenal Londra unde joacă, stau în cluburi până la 03:00 dimineaţa, ceea ce înseamnă că la 33 de ani "sunt terminaţi”, conform cotidianului The Sun.

Van Persie nu s-a sfiit să blameze stilul de viaţă al "băieţilor de oraş: "Când îi văd pe unii fotbalişti englezi care stau în cluburi până la ora 03:00 dimineaţa, pot ajunge doar la concluzia că ei sunt invariabil terminaţi la vârsta de 33 de ani. Pentru mine este foarte important să iau micul dejul în fiecare dimineaţă împreună cu cei doi copii ai mei.”

Internaţionalul a concluzionat: "Am făcut o alegere şi anume să fac ceea ce îmi place cel mai mult – să joc fotbal”, a declarat van Persie, în vârstă de 27 de ani.

De asemenea, fotbalistul îşi doreşte să joace cât mai mult timp: "Mă voi retrage în momentul în care jocul meu va arăta extrem de rău sau când soţia mea va spune "Robin, mă faci de ruişne!”. Joc fotbal pentru că îl ador şi de aceea vreau să o fac cat mai mult posibil.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close