Antena 3 CNN Sport Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnaştii Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnaştii Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnaştii Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu
Sursa foto: Foto: presidency.ro
26 Apr 2017   •   12:35

Gimnaştii Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au fost decorați de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer. Larisa Iordache a fost decorată cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a, potrivit news.ro.

„În semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie), pentru talentul, pasiunea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer doamnei Cătălina Ponor şi domnului Marian Drăgulescu, precum şi Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a, cu o baretă, doamnei Larisa Iordache. Cu acest prilej, Preşedintele României felicită sportivii pentru rezultatele deosebite obţinute la competiţia europeană.

De asemenea, Preşedintele Klaus Iohannis apreciază performanţele excepţionale înregistrate pe parcursul carierei, precum şi modul onorabil în care ei reprezintă România. Prin munca, determinarea şi perseveranţa de care au dat dovadă, cei trei sportivi au adus încă o dată recunoaştere internaţională gimnasticii româneşti. Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, îi asigură pe sportivii români de sprijin necondiţionat şi îi încurajează să rămână la fel de consecvenţi şi competitivi”, se arată în comunicatul Preşedinţiei.


Delegaţia României a obţinut patru medalii la Campionatele Europene de gimanstică de la Cluj Napoca, de săptămâna trecută, două de aur, prin Marian Drăgulescu, la sol, şi Cătălina Ponor, la bârnă, una de argint, prin Marian Drăgulescu, la sărituri, şi una de bronz prin Larisa Iordache, la bârnă.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close