x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Motivul revoltător pentru care Romania poate pierde organizarea Euro 2020

de D.G.   •   19 Ian 2016   •   21:47
Motivul revoltător pentru care Romania poate pierde organizarea Euro 2020 817
România a obținut organizarea a patru meciuri de la Campionatul European din 2020, însă problemele de infrastructură cu care ne confruntăm pot să ne spulbere speranțele.

Directorul Administrației de Licențiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește organizarea EURO 2020, potrivit gsp.ro.

"Nu la stadioane va fi problema, ci la asigurarea facilităților de transport și de cazare. Nu avem încă o autostradă de la vest la est, nu avem un aeroport la capacitatea solicitată, Aeroportul Otopeni ar trebui mărit. Există proiectul. Nu avem legătură între aeroport și oraș printr-un metrou, deci nu avem multe alte lucruri care sînt mult mai costisitoare decît modernizarea a 3-4 stadioane.

Cred ca autostrada este cea mai importantă și ca volum de muncă, și ca volum investițional. Autostrada trebuie neapărat făcuta, altfel vom avea mari probleme de a fructifica 100% aceasta oportunitate care ni s-a oferit, aceea de a găzdui 4 meciuri. Daca nu se indeplinesc toate aceste condiții, nu mai primim dreptul de a organiza", a spus Duru la Dolcesport.
sati