Știri Antena 3 CNN din Iulie 2020 | Pagina 77

Știri Antena 3 CNN din Iulie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 77

2333 articole
Filtru articole


Resetează
  • Show
    07 Iul, 21:20
    Celebra cântăreață Madonna și-a uimit din nou fanii, după ce a postat o imagine în care arată incredibil de sexy, la cei 61 de ani. Nu este prima dată când regina muzicii pop își expune corpul bine tonifiat, însă, de data aceasta, urmăritorii cântăreței au fost șocați pentru că Madonna a renunțat și la sutien. Madonna a fost infectată cu Covid-19 la începutul lunii martie, când a suferit și un accident la unul dintre genunchi.
    madonna topless la 61 de ani fanii au fost uimiti de cum arata cantareata dupa ce a fost infectata

    Madonna, topless la 61 de ani. Fanii au fost uimiți de cum arată cântăreața după ce a fost infectată cu Covid-19

  • Actualitate
    07 Iul, 21:00
    Medicul de familie diagnosticat cu noul coronavirus în urmă cu trei săptămâni a murit. Daniela Toma, medic de familie în mai multe comune din Dâmboviţa, era în stare gravă la Terapie Intensivă, într-un spital din București. În localitatea Crângurile din județul Dâmbovița a fost scandal mare, după ce doctorița a refuzat inițial să închidă cabinetul și să intre în izolare, deși intrase în contact cu o asistentă diagnosticată cu cumplitul virus.
    doctorita de familie moarta de covid 19 dupa ce a refuzat sa intre in izolare

    Medic de familie din Dâmbovița, mort de coronavirus după ce a refuzat să stea în izolare

x close