Știri Antena 3 CNN din 13 Mai 2022 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din 13 Mai 2022. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

125 articole
Filtru articole


Resetează
  • News Hour with CNN
    13 Mai, 18:49
    În primul weekend de vară adevărată din acest an, România e la un pas de caniculă. Temperaturile s-au apropiat azi de 35 de grade în sudul ţării. Iar cele resimţite, au fost şi mai mari.Parcurile au fost pline, la răcoritoare şi îngheţată s-au format cozi, iar cine a avut liber. a plecat la mare. Atenţie, în acest weekend se anunţă şi ploi.
    prognoza meteo weekend 14 15 mai

    Prognoza meteo weekend 14-15 mai 2022. Temperaturi de vară, dar și ploi și vijelii

  • News Hour with CNN
    13 Mai, 18:43
    În saptamana in care inflatia a depasit si cele mai sumbre scenarii, cei pe care i-am trimis si ii platim sa faca legi pentru noi, nici macar nu mai simuleaza ca lucreaza. Daca nu mai stiti pe unde sa scoateti camasa din cauza scumpirilor, daca va ganditi cum sa faceti sa mai obtineti un ban in plus, poate sa va luati al doilea loc de munca, aflati ca alesii noştri au muncit mai putin de patru ore, saptamana aceasta. Si nici acelea cu spor sau in beneficiul dumneavoastra. Deputatii nu au votat nicio lege. Cei mai multi au venit la Bucuresti luni ca sa se intoarca acasa marti. Şi nici nu-si fac probleme de plinul la masina pentru ca banii de transport sunt asigurati tot de dumneavoastră.
    program parlament chiul beneficii

    La Parlament se freacă menta. Aleşii au muncit doar 4 ore săptămâna aceasta. Şi nici alea cu spor

x close