Antena 3 CNN Timp liber Film Actrița Milla Kunis, născută la Cernăuți, omagiu pentru Ucraina, în timpul ceremoniei de premiere a Oscarurilor

Actrița Milla Kunis, născută la Cernăuți, omagiu pentru Ucraina, în timpul ceremoniei de premiere a Oscarurilor

Actrița, care s-a născut la Cernăuți, a vorbit despre invazia în curs a Ucraineide către Rusia în timpul discursului său la ceremonia de premiere.

Actrița Milla Kunis, născută la Cernăuți, omagiu pentru Ucraina, în timpul ceremoniei de premiere a Oscarurilor
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    28 Mar 2022   •   10:31

Mila Kunis a vorbit despre război când a prezentat-o ​​pe Reba McEntire, nominalizată pentru cel mai bun cântec. Actrița a adus un omagiu luptătorilor ucraineni care rezistă invaziei, și luptă printr-un întuneric de neimaginat. 

"Când vedeți puterea și demnitatea celor care se confruntă cu devastarea, este imposibil să nu fiți mișcați de rezistența lor. Nu poți simți decât admirație pentru cei care găsesc puterea de a continua să lupte”.

„Nu poți să nu fii uimit de cei care își găsesc puterea să continue să lupte prin întuneric de neimaginat.”

Actrița și soțul său, Ashton Kutcher au strâns 35 de milioane de dolari pentru țara afectată de război și au declarat că vor să facă mai multe de atât.

După discursul lui Kunis, organizatorii galei au rugat telespectatorii și membrii publicului să țină un moment de tăcere în semn de respect pentru victimele războiului din Ucraina.

„Ne-am dori să avem un moment de tăcere pentru a ne arăta sprijinul pentru poporul Ucrainei care se confruntă în prezent cu invazie, conflict și prejudecăți în interiorul propriilor granițe”.

„Deși filmul este o cale importantă pentru noi de a ne exprima umanitatea în vremuri de conflict, realitatea este că milioane de familii din Ucraina au nevoie de hrană, îngrijire medicală, apă curată și servicii de urgență.

„Resursele sunt limitate iar noi, împreună, ca o o comunitate globală, putem face mai mult”, a fost mesajul organizatorilor galei.

„Vă rugăm să sprijiniți Ucraina în orice mod puteți. #StandWithUkraine.”

×
Subiecte în articol: Mila Kunis Oscar 2022 Ucraina
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close