Antena 3 CNN Timp liber Fun Apocalipsa doar pentru unii. Pentru 10.000 de dolari poţi evita sfârşitul lumii

Apocalipsa doar pentru unii. Pentru 10.000 de dolari poţi evita sfârşitul lumii

Apocalipsa doar pentru unii. Pentru 10.000 de dolari poţi evita sfârşitul lumii
Sursa foto: Foto: zdnet.co.uk
15 Iun 2011   •   17:42

Pentru toţi împătimiţii speriaţi de Apocalipsă, o firmă americană pune la bătaie salvarea. Mai exact, vorbim despre o firmă din California care acum închiriază spaţii în buncărele "economice” pentru circa 10.000 de dolari, conform site-ului Time.

Firma este cunoscută pentru realizarea unor buncăre "de lux” pentru suma de 35.000 de dolari iar acum a devenit şi mai cunoscută pentru buncărele "economice” de doar 9.950 de dolari. Şi ce moment – exact înainte de venirea cometelor, erupţia vulcanilor, inversarea polilor magnetici să ne distrugă pe toţi.

Supravieţuirea este garantată, dar, ca bonus, clienţii vor avea ocazia să şi socializeze şi să construiască noi comunităţi. Aceeaşi companie pune la bătaie tot ce este nevoie pentru funcţionarea unui orăşel mic.

Directorul companiei întreabă: "Să aştepţi până când populaţia îşi dă seama că se apropie sfârşitul este prea mult. Întreabă-te, de care parte a baricadei vrei să fii?”

Este nevoie de o garanţie de 2.500 de dolari pentru rezervarea unui loc într-un astfel de buncăr dar trebuie luat în considerare că oxigenul alimentat unui astfel de buncăr ajunge pentru şase luni de supravieţuire, în timp ce buncărele "de lux” vor fi alimentate cu rezerve pentru un an întreg.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close